14 December 2008

Akhirnya Bersua

hiksss...im getting better..
next week minggu terakhir aku n kawan2x bergelar student
after this xtau la apa perancangan mereka..
yg pasti aku harus kerja!! kerja di mana??
dah official nnti aku bagi tau k!!@adil

so sabtu lepas ada lah sikit aktiviti bagi rakan2x BITS yg sudi dtg
yg xdpt join tu xpe..aku dgr citer ada org nak buat mcm beach party hari tu kan..
so kita tunggu utk the next beach party...hopefully jadi!!!
jgn hangat2x ye pihak penganjur!!@jelir

aktiviti kali ni pun di rancang oleh Azizah aka Sarah..
suppose ramai kut yg join..aku pun tak sure..@garu
(bg yg intern di KL je la..yg jauh2x mesti susah nak dtg kan..)
aku just mengikut je..
ramai xramai gua talak kesah..
janji ada org..n kita bersuka ria..hehhehe
n tujuan utama pun sepatutnya ke Bukit Cerakah..
tp atas sbb2x tertentu kami ke..........
aku suka hangout kali ni..
sbb byk pic aku!! hahhahaaa...
jom tgk gambar ye...hikssss...@senyumkenyit

Photobucket
tuan tanah,putri, n azizah

Photobucket
perjalanan ke tempat itu...


Photobucket
martin & farhan

Photobucket


Photobucket

Photobucket
kami telah tiba di tempat itu..tapi di mana??

Photobucket
di luar tempat itu..

Photobucket
kami berlima..


aku kan ngades..nak gak korunk teka di mana tpt itu??
sbb korunk smua hebat2x belaka kalau pasal tempat2x ni..
meh teka2x..teka2x utk suka2x.. yuhuuuuuuuuuuuuu...

Date Activity: 13 December 08
Venue: korunk teka ehh..korunk kan bijak pandai..:thumbsup:
tunggu next entry utk ketahui aktiviti kami berlima ye....

mood::mKipas:
Munirah Abd's Facebook profile