19 May 2008

Beach Party of BITS

walla walla..@raya
on 17-18 May 2008 telah berlangsungnya our class party for 3 BITS!!
sgt serunak mcm 'guntang' ok!!
memory ber'party' di pantai xkan kami lupakan sampai bila-bila..
insyaALLAH.. ~
ada beberapa aktiviti yg telah di sediakan oleh pihak penganjur
ballon paint,forward chaining,water passing n byk lagi arr
(x igt arr nama game tu!!)
beside games ada gak aktiviti mandi manda..
waahhh..seronok2x pelbagai 'kuak' telah di'show'kan oleh budak2x ni
'kuak' yg plg femes 'kuak ikan kap' (di ajar oleh Zainal si Ikan Emas)
ada gak 'kuak cacat'@fikir,'kuak anjing lemas','kuak panik' & mcm2x lagi
kalau nak tahu lebih lanjut psl 'kuak2x' ni sila hubungi Master Razif!!
hahahhaha..dia master of kuak!! @sederhana

malam kemuncak kitorang of coz lah barbeque!!
byk makanan sampai xlarat nak sumbat dah!!
smua makanan sgt sodap hingga menjilat jari!!@star

b4 balik ada mini konsert (karaoke lerr!!)@rindu
byk gak arr bakat terpendam oleh bdk2x BITS!!
huhuuh..so kesimpulannya we all sgt enjoy!!
Thanks to our penganjur yg sgt bersusah payah utk jayakan aktiviti ini!!
So guys sila enjoy piccas2x di bawah..

Other piccas nnti ok..Ak bengang ngan FP ak ni..lembab giler!!
Now nak try flickr lak..kalau lembab gak..cari lain agi!!:snow16:


p/s: sila klik pada pic utk kejelasan gambar ok!!:puppyeyes: