05 May 2008

Shopping

lalallala...tadi shopping lagi..@ayuk
lallalala...smalam maksu gue borong 10 pasang kan..
hahha today my umi borong 9 pasang lak..
ha..bukan utk umi sorang ok!!@takbole
sudah semstinya untuk buah hati pengarang jantung beliau..
ngeee...anak2x dara umi la!!!
iaitu Munirah,Mahirah,Mardhiah,Masturah..@adil
tu dia berderet pompuan kan..
@kenyitayah ak mmg pening kepala kalau join kitorang...
so tadi ayah just drop by ak,umi and alang kat kedai tu..
(angah n adik xitut sbb angah kat college & adik kat hostel!!)

while ayah ke mana??
heheh ayah g The Store carik kemeja!!!
shopping juga ayah ku ini!!! lalallala@musik
adik bujang ku si Muhammad Za'im xde beli apa-apa utk nya..
ala skang ni mmg la tak beli utk dia..
tp....bila si bujang tu ngan ayah dah kuar bershopping!!
hah amek ko bila balik..2 tgn tak ckup paper bag tau!!!
ayah ngan Za'im mmg akan kuar berdua kalau shopping..@jelir
konon sehati sejiwa la..
huhu ye lah Za'im sorang la anak bujang dlm keluarga kitorang..
so lebih sikit untuk dia pun kitorang xkesah!!!
@keningerk...xkesah ke?? ahahhahaha

actually tadi kitorang yg girls ni advanced shopping for hari raya..@nari
usually kitorang xpenah tau advanced shopping ne..
heheh xpe nnti tyme pose blh rileks..
xyah pk2x pasal nak shopping bagai nie..@sederhana
tumpukan ibadah kononnya..insyaALLAH!!!!
ahahahha ececeece..goli den dongar eh!!!@guling

p/s: sowi la erk..no picture la.. spt yg telah ku bilangin..cable HP ku tertinggal di Malacca.. so cannot transferin dong.. @takbole
mood::bm: