04 May 2008

Slow

Huh..Mincinya..
Pulang rumah sudah..
Tapi streamyx rumah so slow nak mati..@ketuk
Ayah ckp dah seminggu tenet ni lembab..
tadi dah buat direct connection pun lembab..
wireless connection apa tah lagi kan..
Dunno y..@sakit
Umah cik didi pun tenet lembab..
Y huh..???

kalau dapat posting ni pun nasib2x la..

Erkk..sengal tol@sial

Hehehe..dah agak dah..
If im going back ada je umi ku ini..
tadi maksu asked umi to shop at Bunga Raya..
tau ke Bunga Raya tu kedai apa???
Its kedai kain yg quite fofular lah kat Banting ni!!@adil
B4 diz umi borong 3 kain for her baju kurung..
Kain utk anaknya takde ke umi shayang??@senyumkenyit
Then today ak follow umi & maksu..
Wah...my umi & maksu bila dah nampak kain..
Memang rambang mata ok!!
itu nak..ini nak.. ngeeeeeeee

Tugas ak as peneman n oso jaga dat 2 heroes!!!@sakit
Haiyoooo...sampai2x dah minta air..
So ak bwk lah danial n udin beli air..@penat
Tinggalkan umi and maksu membeli-belah..
Balik dari beli air..
Maksu dah borong 5 kain..
at last tyme bayor rupanya maksu borong 10 pasang kain!!@hah
Mak ai byknya su..!!!!!!@hensem
My umi..nasib baik dia amik sepasang je..
sbb ari tukan umi dah borong byk...
kalau umi borong lagi..
sure akan di soal byk oleh ayah ku!!
huhuuuhuh...@siul


tadi kan byk amik pic tau..
pic gelagat my umi and maksu..
n oso gelagat danial & udin..
tp bila nak transfer tadi...
carik2x cable phone..
ngak ada sih...@soal
alamak..itu cable sudah tertinggal kat malacca ke??
hampeh tol!!!@kening


so terpaksa keep it first dlm hp ni..
nnti gue pos ye pic umi and maksu ku bershopping kain!!@sengihnampakgigi

hahahha..so warga Banting..
P la Bunga Raya..kain2x murah-murah...
cantek2x..beli-beli..murah2x..
hahah promote2x..
wei offer sampai minggu depan...so cepat2x@mari

ehem..ehem..@sengihnampakgigi
nak share lagi..
tadi umi bagi gue handbag!!!
sgt cantik bag tu!!@rindu
tapikan..nak g mana ngan handbag tu erk..??
hahaha..!!

mood::bm: