05 May 2008

Gagah

Halooooooooooooo..
Internet ku sudah laju gagah berlari!!@nggaya


Thank you ye en.streamyx kerana sudi melayan ku di telepon!!!@adil

huhuh actually ayah yg suh call en.streamyx tu..
suh asking them la y streamyx lembab kan!!@telefon

so korunk2x jika mengalami masalah sama mcm gue
korunk kol 100 je@callme
then following their instruction ok!!!
huhuh..boleh sambung proses mendownload citer2x ku
N boleh men2x facebook, minilife..
hahhahaha@nari

erk...psm nya bila nak start ni..@rindu
hahahha..sat lagi ak start arr..
tadi dah bukak dah eclipse..
bila nengok coding2x tu rase nak ter'uwek' lak..@males
@ngilerso take a rest sat lah...
hahahhaha...gila pemalas tol!!!@gatai


today Muhammad Hanif pulang KL!!!@cinta
ho ho ho..dia pulang pun bukan nya leh ketemu..
huhu..actually boleh je nak ketemu..
cuma ak sih malas bangat mau turun itu KL!!!@sederhana

ishkk..distraction kat sblh ni kan..
xpaham lah..y ahad pun kena keje!!!
bingit..@bisingcuti ujung minggu mau rileks ngan tenang..
tapi.... hampeh!!!@tensyen

mood::bm:

2 comments:

  1. wahhhhHhh!!!!!!
    kt umah dah ker???
    ish..
    tension jerk dgr...cett!!

    ReplyDelete
  2. smekom..
    i dah smpai umah kt BB ni.. erm..so far 2 org je ada.. me n ilyas.. yg len lom balik.. amboi, balik umah asyk shopping je ek.. huhuhu.. siap shopping advance lg tu.. hebat tul.. kikikikiki...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*