08 May 2008

untitled

ahaha ari ni gue kluar ngan syira..
ala kuar kejap je
carik present for our friend
dia kawen sabtu ni..@nari
nama kwn ku yg kawen itu Mohd Hafiz bin Daud..
erk..nama pasangannya gue tak tau la..
sbb xdpt card..dia jemput pun main kol..
huhuhu..dia kwn ak masa primary ngan secondary school..
wahhh dah kawen pun ko..(dia nikah sabtu lepas!!)
ak rase ak xdpt attend la..
so dgn ingatan tulus ikhlas ak bagi hadiah je la..
Syira pun dunno g ke x??@waswas
kalau dia pun x g...means hadiah tu minta pass ke sesapa yg attend..

wahhh syira kan tadi kan..@senyumkenyit
dia update byk citer kat ak!!!
lama kan kitorang xjumpa..
update citer apa???@sederhana
cannot story mory di sinila..lallala@sombong

ngee ni pic lama daa...gue n syira

mmm..to software70 a.k.a saffuan@love
wahhhhh...im happy for ya..
ok no more sedih2x k..@takbole
now u dah ada bunga!!
so jaga bunga u elok2x k!!
wahhh...gitu...ak happy utk dia sampai blog kan citer dia!!@sengihnampakgigi
ngeee...di samping itu ku promote blog dia..lallala
baikkan ak!! plz la admit ak ni baik!!@ketuk

mood::bm:

3 comments:

  1. amboi dua sahabat ni.. klau bleh mluangkn msa bsama2, ada je cita yg terhangat dpsaran.. erm..apa agknye cita2 panas tu ek??

    ReplyDelete
  2. ye, u mmg baik! hehe anyway thanks. i dh xsedih2 dh :)

    ReplyDelete
  3. xde laa hangat mane pon.. suam2x kuku jea.. ahaks~

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*