13 May 2008

Program Pertauliahan Profesional

3P dah start yesterday..
sgt teruja ok nak g first class!!
sbb tau da lecturer name Mr.Jonathan..
my classmate dah berangan dah Mr.Jonathan ni from UK la konon..
(aku lak rase mcm org india je..huhuhu)
then masuk class..erk..mcm muka filipino je(my first impression to him)
bila Mr.Jonathan tu bukak mulut je..
Haiya...sah2x he's came from Philippine..

erk..first class ok lah lagi ..
blh lagi paham slang dia..
tp ada gak arr some word yg mcm susah nak paham..
second day for his class which is today!!
aku blur!!!@sakit
ishkk..Sir aku ni suka bercakap..ok lah tu kan..
tp makin pekat plak english dia dlm slang filipino..
terkuncit2x aku nak pahamkan apa yg dia cakap..@cakap
last2x..aku angguk..aku geleng!!
ahahahha..esok kalau pekat lagi loghat dia aku akan @males
apa-apa pun experience yg syiok la bila dia ajar!!
so far faham lah sikit2x walaupun xmasuk 100%

3P yg aku amik ni under Prestariang..
so aku amik course MCAD( Microsoft Certified Application Developer)
ngeee...ikut kwn je ni..kwn amik..aku amik..hahhaha
tp xpelah ok lah gak..
tambah collection cert aku!!@sederhana

pssst..todaykan birthday roomate aku!!@raya
Nur Shazwani Binti Zulkifli
dia lah roomate aku dari tahun 1 sampai la ni..
lamakan..hehehe
So Cik Wanirose..Happy Birthday!!!
Akak harap persahabatan kita akan kekal sampai bila-bila k..@doa
glad knowing you..n hope kamoo bahgia sentiasa bersama Inchik Syawal!!
ehemmm...kawen jgn lupa jemput
@narimoga sukses2x sentiasa bersama kamoo!!

mood::bm:

6 comments:

  1. assalamualaikum..

    erm..msti english lect tu mcm dlm cita filipina tu kn.. huhu.. bgulung lah lidah stiap kali speaking..

    ok la, at least ada gk syg phm.. if xphm lgsung lg truk.. all the best k.. spirit kiss 4 u.. muakkhhss.. =*

    to wanie, happy birthday.. smoga pnjg umur n dmurahkn rezeki..

    ReplyDelete
  2. hahahaha

    saya pernah masa kat UPTM dulu kan satu lift ngan sorang lect oberthesea tau, dia cakap ngan saya "kat luar hujan ke?" speking la... tp haram jadah saya tak paham, 5 kali suruh ulang... wakakakak bikin malu ajer...

    ReplyDelete
  3. trainer ku dulu dari india. cam gini haa english dia:

    *&^&$F @EsfetW^W#T@ fgdy*#@* U*WFWGH$ #*&^$*# aFSF3&&8$sj

    ;p.

    ReplyDelete
  4. ala best je wat cert. :(( nk jugak~!

    ReplyDelete
  5. trainer noi lakz..
    indian.. mr.bala..
    kekeke. cool!!!!
    english fluent.. malay oso fluent..tamil apatah lg.. hihihi
    beshhh lak dia ngaja..
    lajuu sgt,tp ok le.sng fhm..wpon penat x tdo mlm then kena dtg kls pg2 ni,still bleh catch up..kira bgs le dia ajar..klo jenis yg boring..confirm da lama noi ZzzzzZzzz

    ReplyDelete
  6. hanif:huhuh mmg mcm dlm film pun dah rase mcm tgk citer diorang je..at least tgk citer ada subtitle..ni xde subtitle..so how..??

    viruspadu:hehehe xpe..itu satu kenangan terindah..

    ad3ck:uish hebat trainer ko tu punya bahasa

    software70:hehehe..nnti u buat la..

    ~n0n0i~:bestnya dpt trainer mcm tu!!!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*