21 May 2008

Flickr

:snow21:Before this aku ada mentioned pasal FP aku yg 'bangang' tu kan!!!
Now secara rasminya aku tukar photo album aku dr FP ke Flickr..
Huh puas ati aku!! kalau dkt FP aku upload one by one kan..@ketuk
(mmg arr blh upload skali byk tp kan kena pilih 6 keping je!!)
@marahdah arr skang makin lembab giler nak upload pic kat FP tu..
by using Flickr aku boleh upload sekali byk by one click ok!!!@fikir
tp ada gak kelemahan Flickr ni..@sombong
sebulan aku di benarkan upload sebanyak 100MB per month..
(cam biasa kalau nak lebih bosar kuar arr pulus!!)
NVM..asalkan speedy je bila aku upload pic byk2x!!

So secara rasminya kawan2x sekalian..
FP aku tutup ye..tp still leh bukak tinggal kenangan!!
Sila2x ke Flickr ok kalau nak tgk photo album aku!!!

Goodbye FP
Welcome Flickr

ehem..ehem..perasan x ada icon baru tu!!
chomel kan..ye aku tau chomel.. nak gak ker??
cam biasa lah g ke blog incik blogmenjerit yer!!

:inlove:Sekian Terima Kasih


p/s : kawan2x aku dah upload piccas Beach Party ari tu kat Flickr. tp sikit je la..sbb dah penuh 100MB for this month(most picture yg aku upload dr camera Razif..sonang xyah edit..hehehe)..next month aku upload lagi k!! (mengikut kerajinan)

mood::bm: