28 May 2008

class+psm??

hurmm since this week aku kena bawak laptop bersama ke kelas 3P..
ni smua di sebabkan PSM yg masih lagi belum menyettel..
tp xde la buat byk mana pun..buat yg mana mampu..@sengihnampakgigi
xtau buat aku tanya apek sblh aku tu...
@soalas usual dia sentiasa buat blur-blur ngan aku..
n ayat blur dia "apa yg berlaku" "apa itu" "maksud?"
eghh..sengal tol..
peduli hapa aku ngan ayat n muka blur kamoo tu kan..aku nak tanya gak!!
sapa suh kamoo lebih pandai dari aku!! ahaha..
apa2x pun Terima kasih la ye incik Tong, kamoo ada gak tlg seskit!!@fikir

@garuesok nak tunjuk apa ni kat supervisor???

wei wei..my new mouse..
pink color!! @nggaya
peminat pink sila jeleskan diri anda pd mouse ini!!@adil
saya tao ramai peminat pink di luar sana!! huhuhuh

yes ni la meja ku di dalam kelas..
poyo x..lantak la poyo ke apa ke??
asalkan keje jln..:anoto:
(eh ada mouse pink la kat tepi tu!)


jgn salah paham ye..lepas buat lab session baru aku usik psm aku..
before tu aku buat ye sgala latihan dlm module!!
jgn igt aku xblaja lak utk 3P ni..@ketuk
aku sekeh sapa yg pk bukan2x!! muahahhahaha!!!

mood::lamagawa:

9 comments:

  1. hoho.
    sy nk jeleskan diri.
    jeles2.
    mouse pink ku suda rosak~

    ReplyDelete
  2. lawa mouse...
    bleh pinjam..
    hak3..
    nak wt perangkap kucing..
    he3..

    ReplyDelete
  3. gambo lecturer tak tunjuk? ehehehe

    ReplyDelete
  4. erm..nice mousy.. bru bli ek? b4 dis xpnah nmpak.. huhu.. u got presentation ke esk?

    ReplyDelete
  5. comey........mouse tu...skrang ni ada pesen baru dah tau..org tak pakai mouse dah...orang pakai RAT....

    ReplyDelete
  6. woohoo.. mcm merah skit mouse tu hehe

    ReplyDelete
  7. she pha:sila2x jeleskan diri..sila2x p beli murah2x RM19 je!! kart Stygix

    masturah abd:xleh pinjam!!!

    ad3ck:pic lecturer xleh show off lagi!!

    hanif:aah la mouse baru..mouse lama rosal oleady

    umi mia:camna erk bentuk RAT!!?? hehehe


    ien:erkk...merah ker???

    ReplyDelete
  8. comei la mouse pink tuh..
    jom kte bersusah payah wat psm yg bakal d present beberapa ari lagi..(semggu lbh la)..
    kakmun..nnti u kne jd mentor i masa LI.u mahaguru java..

    ReplyDelete
  9. 9 - 10.30 aku main game. 11 - 1 aku main game. 1 - 1.30 aku wat latihan.

    2 - 3 aku sambung main game. 3-5 aku wat latihan sungguh2

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*