28 May 2008

class+psm??

hurmm since this week aku kena bawak laptop bersama ke kelas 3P..
ni smua di sebabkan PSM yg masih lagi belum menyettel..
tp xde la buat byk mana pun..buat yg mana mampu..@sengihnampakgigi
xtau buat aku tanya apek sblh aku tu...
@soalas usual dia sentiasa buat blur-blur ngan aku..
n ayat blur dia "apa yg berlaku" "apa itu" "maksud?"
eghh..sengal tol..
peduli hapa aku ngan ayat n muka blur kamoo tu kan..aku nak tanya gak!!
sapa suh kamoo lebih pandai dari aku!! ahaha..
apa2x pun Terima kasih la ye incik Tong, kamoo ada gak tlg seskit!!@fikir

@garuesok nak tunjuk apa ni kat supervisor???

wei wei..my new mouse..
pink color!! @nggaya
peminat pink sila jeleskan diri anda pd mouse ini!!@adil
saya tao ramai peminat pink di luar sana!! huhuhuh

yes ni la meja ku di dalam kelas..
poyo x..lantak la poyo ke apa ke??
asalkan keje jln..:anoto:
(eh ada mouse pink la kat tepi tu!)


jgn salah paham ye..lepas buat lab session baru aku usik psm aku..
before tu aku buat ye sgala latihan dlm module!!
jgn igt aku xblaja lak utk 3P ni..@ketuk
aku sekeh sapa yg pk bukan2x!! muahahhahaha!!!

mood::lamagawa: