15 May 2008

CS3

dunno y..
tetiba lak ak ada mood nak ngedit pic..
dah lama gak ar aku xngedit pic ni..
after join forum candidsyndrome n read all the tutorial(yg basic dulu arr!!)
so rase nak try la kononnya..@gatai
huhuh ni tgh ada mood ok..kalau aku xmood..xkan sesekali aku bukak PS!!
kalau rase nak kelainan pic aku suruh je syira edit..huhuh
bagus syira ni..aku ajar skali je dia dah pandai guna PS..
aku?? hahah ajor reti nak buat MALAS!!!!@males

haha tp syian si Razif kena jadi mangsa tpt bertanya aku!!
mmm..sapa suh ko lebih ilmu editing dr aku!!
so ko lah tpt pertanyaan aku!!
jgn marah huh..hahah@takbole
even skang ni ko xde mood nak edit ko kena gak jwb pertanyaan aku!!
@senyumkenyitnway thanks tau bg cs3 tu!!

@sinchanok2x ni hasil aku ngedit..
cantek x??cantekkan!!!
tu arr aku dah tau mmg cantek pun!!@nari



mangsa pic ni housemate aku ..
nama dia PKP..
wei PKP apa yg awak buat tu arr!!!??
pic taken masa dia tgh blaja MCAD..
eh?awak tgh blaja ke tu??@fikir

mood::bm: