16 April 2008

stupido

first of all sorry kalau n3 ni byk kata2x yg menyakitkan mata korunk!!
so sapa yg tak tahan tutup mata ok!!!!

sialan tol la org yg renovate rumah sblh umah ak ni!!
memekak je..ketuk sana sini!!! dah arr ko tetiba je nak renovate rumah!!
ko jeles ye ngan mak aku..ye arr mak ak kan baru lepas renovate rumah!!
so ko jeles n ko pun nak lawan ngan mak ak la yer...
dah la ari tu time kitorang renovate ko byk bunyik!!!
habuk lah,ada resdung xleh ngan habuk lah.. itu lah...ini lah...
ha ni ko buat rumah ak plak byk bunyik!!
memekak la wei!!@tensyen@tensyen@tensyen@tensyen

org ko nak ketuk pun jgn lah sampai bumbung bilik ak pun nak ketuk!!
dah la org ko ketuk bagai nak pecah!!
ni ak dgr org ko merayap2x lak kat bumbung ak!!
dah mcm bunyik tikus merayau dah!!!
eeee...stupido tahap gaban dah ni!!!
org yg buat umah ak dlu tkde lah smpai merayau ke bumbung umah ko kan!
n dlu time mak ak renovate apsal tetiba ko rajin lak ada kat umah!!
kalau x sblm ni nak nampak batang hidung ko kat umah pun xpenah!!
apesal arrr!! eee..mmg dasar kelly betul la ko ni!!
tau kan kelly!! Kelly Clarkson!!!@sederhana
time ak tulis n3 ni org2x yg buat umah dia msih meryau2x kat bmbung ak!!
wei buat apa arr!! dah arr p balik la wei!! dah pukul 6 dah!!
org ko keje sampai pukul bapa arr!!!
seingat ak org yg buat umah ak dulu time2x ni ayah ak dah suh balik dah!!
pastu ari ahad ayah ak bagi Off!! ni ak tgk ahad pun ko suh org2x tu datang!!!
ko xbg cuti ke?? ko ni mmg xde dasar perikemanusian betul!!!
ak dgr lak ko nak pecahkan batu konkrit kat umah ko!!
batu yg agak susah nak di pecahkan!! woi..ko gila ke woi..@hah
biarkan jela batu konkrit tu..ko nak besarkan mcm mana lagi umah ko..
dah lah dapur ko yg sblm ni ko renovate ko pecahkan!!
dapur dulu dah cantik dah!!
ko ni buat bazir duit betul la!!! xpaham ak!!
ya ampun...dia buat lagi
ni bilik ak la wei...ketuk tpt lain!!!!!!@takbole


huh..dulu bising ye..
hah skang ak bising!!!
@bising

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*