14 April 2008

1st round!!

teramat lah kelegaan!!!
wei igt tak today kan big day aku!!!
so pagi tadi dgn rase nervous teramat sgt
plus dgr plak takde bus nak ke CUBIC..
mencuak2x lah ak takot..
takot sampai nak terkeluar isi perut ak!!!
ye arr takot xsempat nak sampai on time!!
nasib bek ada kereta putri..
kalau x..ak tak aarr apa nak jadi!!
thanks ye putri..n thanks uya jadi driver..
huh nak suh ak bwk manual haram la xdpt!!!
bwk manual je kaki kiri ak jadi parkinson!!!
hahahhaha..

mmm..nasib baik tadi sampai b4 11am..
ak sampai tgk Ika tgh present..
lepas Ika present,ada budak BITD lak present..
after him my turn la plak..
alhamdulillah everything going smooth evethough ntah apa2x
ak hentam jwb je apa yg En.Suhaizan tanya tadi..
asalkan jwb..betul salah ak dah xkira dah!! lantak la kat situ..
yg pasti ak terkantoi use case ak!!
nasib bek arr dlm report ak ada detail kan ak nya use case diagram!!

paham ke apa itu USE CASE??


hahaha..byk giler janji manis mu ak taburkan utk En.Suhaizan!!
bla..bla..I will enhance in my PSM 2..
enhance lah sgt wei...
mati gue....!!
now tunggu result lak..

uikk angah!! congratz arr dpt flying colors result kali ni!!
hehehe..sure ayah terkejut badak bila dpt tau result ko!!!
apa-apa pun proud of u la ngah!!!
u deserve dpt result camtu..
sbb ak tgk ko mmg beria buat report ko!!
n umi pun sanggup turun padang tlg ko buat report tu!!
Congratz again!! mmmmuahhhhh =*

wei esok ak balik banting!!
sudah rindu tahap gaban ayam ni kat umi ngan ayah!!!
lama gila ak xdgr suara diorang!!
sbb umi ngan ayah jenis tak suka sgt borak dlm phone!!
diorang jenis kalau borak ngan anak2x nak face 2 face..
baru puas beb..sbb boleh landing manja2x tahi bila borak face 2 face..
kalau dlm phone mana dpt beb nak manja2x tahi ni!!!!
so umi n ayah akan kol anak2x dia utk hal-hal penting je!!
n oso kalau diorang dah tak tahan rindu!!
itu pun ckp kejap je!!
n ak plak kol bila poket ku kosong!!!
huuhuh...