23 April 2008

Exam..exam..exam

wahhh...starting diz week sudah final exam...
but gue masih belum study apa-apa ni..
just bukak2x..baca2x(tak pahamkan pun)..
then terlelap..notes katup muka..so tidor la jawabnya..
ngeeee...boleh lak camtukan..
ala camlah korunk xpenah buatkan..
ntah2x siap package kuar tut..
aiyoooo...@sakit

slip ku..xde ni xleh masuk exam..@sombong

sem ni ada 4 paper je ak amik..
adoi..4 paper pun..2 subject more to hafal(suppose pahamkan!!)
sengal tol la..ak ni dah la bab nak igt ni FAIL..
2 lagi lak more to program.. tp yg lagi satu tu ada gak reading2xnya..
ishkkk...xsuka laaa...kalau program best sikit kut..
ikut logic...tp salah logic hancuss gak!! aiyak...@fikir
insyaALLAH kalau xde apa-apa halangan..
diz final exam would be my las exam!! yahooooo!!!@ayuk
no more exam hall!! tp tu insyaALLAH la kan.. ~amin~
takotnya.. grrrrrrr..@gigit

abis final exam ada short course plus short sem..
short course 3P..@sakit
ak amik MCAD..apa menda itu MCAD..
aku pun lupa..ahahahha..@sederhana
short sem plak subject ak satu je..PSM 2 arr
abis short course ngan short sem ni gue practical lak..
tpt tidak ketahuan lagi!!!

wei korunk2x 3BITS
GOOD LUCK @adil
jadikan ini final terakhir korunk juga!!!!
sama2x kita grad..ecececece..
seyes ak tak sabar nak sarung ROBE ni!!

25/04/08 - AI
26/04/08 - ISP
29/04/08 - Entreprenuer
02/05/08 - DAD

teman2x ini jadual exam ku yerrr..
so teman2x kalau mahu YM bersama ku ..
sila tgk dulu ye ini jadual.. kalau ku tidak balas YM teman2x
maknanya..gue sedang berilmiah..ecece berilmiah la sgt..@males

Mood ::bm:

8 comments:

  1. semoga anda boleh berfikir dengan logik ketika menjawab AI. Amin.....

    ReplyDelete
  2. software70,adeck,witty angel: thank you!!!!!

    razifmustapha:amin~~~

    ReplyDelete
  3. good luck on ur last exam my dear.. all the best.. caiyok2.. ganbatte spirit kiss 4 u.. muakhhss.. =*

    ReplyDelete
  4. ~~GooD LucK for U ~~
    Do Ur Best~~

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*