12 April 2008

Live Traffic Feed

live traffic ni setahu ak arr sesiapa yg visit blog ak ni..dia akan detect dr mana kan??kalau xsilap aku la..tp ak rase xsemstinya tpt yg dia detect tu tepat kan??betul kan ?? sapa2x yg paham pasal live traffic ni sila bagi tau skit function dia!!!kalau xsilap ak punya kefahaman tu dah betul lah tu.. huhuh mana la tau ada mazhab2x lain punya fahaman ker?? nak share sila2x kan ye!!

bukan apa citer pasal live traffic ni..tadi ak saja arr menengok benda alah ni..tiba2x aku perasan satu tpt da!! dlm kelas AI tpt ni sgt pemes!! sapa masuk kelas AI tau arr tpt ni!!huhuhu Bucharest... org Bucharest masuk Blog ak wei!! dia paham ke bahasa dlm blog ak ni.. n kalau korunk perasan org2x yg visit blog ak ni bkn dr Malaysia!! hahaha..comfirm xpaham kan apa yg aku tulis dlm blog ni!!...heheh thank u so much for visiting this blog huh!! ayat ni mesti paham kan.. ngeeeeeeeee... =) tp xtau la kan kut2x org Malaysia yg duk sana ke yg menyinggah kat blog ak yg cute ni..(perasan giler!!)...


Anyway kepada silent reader dlm blog ak ni terima kasih la ye menyinggah ke sini..Kalau boleh tinggalkan lah jejak supaya ak tau korunk penah singgah blog ak ni!!..Jadi silent reader je xbes arr.. Nak gak tau sapa yg dok baca blog ak ni...Ke ak syok sendiri buat blog ni..Heheh..xkesah lah kan kalau ak syok sendiri buat blog ni kan..Yg pasti ak puas n suka hati!! N yg xsuka ngan n32x ak yg lepas2x..lantak korunk lah kan kalau xsuka pun.. sbb bukan sng nak puaskan hati semua org..betul tak?? huuhuhu..

aku sudah mula merepekkan kan diri aku..ni akibat ak sudah ketensionan utk menghadapi 'big day' ak Isnin ni wei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Camna ni wei..
Ntah la wei..
Buat je la wei..
Gamble je la wei..
Hentam je la wei..
Apa-apa je la wei..
Asalkan lepas je la wei..
Semua nya wei la kan wei..

2 comments:

  1. i'm very proud of u my dear.. u did a good job.. many people like ur blog.. erm..xksah la org2 tu silent reader ke x, yg penting or tu bca.. n about the foreigners, xksah la dia phm ke x, yg penting diorg buka blog syg.. n if u r lucky, they give u comment..
    about ur presentation, b stiasa yakin.. i know u can do it.. yg penting u've to be self-confident.. tenang n yakin.. i'll always support u.. caiyok2...

    ReplyDelete
  2. heheh ari tu ada sorang foreigners tinggalkan jejak dia dlm blog i!!
    so surprise bila dia tinggalkan jejak dia...hehehe...

    grrrrrr..ketaq lutut bila igt ttg presentation tu!!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*