26 April 2008

SUP UTARA

sila2x ke sup utara
& makan Laksanya yg sodap!!
ku suka!!! tp kan a bit pedas la!!
kurangkan pedas skit bleh x?? (cheh mcm diorang baca je blog ak ni!!)@adil
tp bes arr laksa depa..
haha nak gak kuar loghat depa..@sengihnampakgigi

tu dia laksanya...telur kuning baik punya..
ak xmakan telur putih..so awal2x ak dah buang!!!
nenas suppose ada..tp ak da buang gak...


mm.. nasi ayam pun not bad!!

nasi+ayam

ne supnya..

& ari tu tyme blk Malacca ak beli sup ayam..
best n super sedap sup ayam dia...@cinta
sbb sgt byk ok!!kalau di bungkus bwk balik la..
org cam ak ni makan sikit je dah kenyang..
so yg sup lebihan ku simpan utk di makan keesokkan harinya..
jimat duit ak!!@nggaya

sup utara ni kalau kat Malacca yg ak tau arr ada kat MC ngan Malacca Mall...
org kata kat tpt lain pun ada but not sure la..
sbb ak bukan nya kaki jalan kat Malacca ni..
erkkk...eh seyes tau ak tak berapa fasih jln Malacca ni..
Walaupun dah hampir 3 thn ak kat sini!@topi

kalo kat negeri2x lain ak masih belum kepastian..
if sesapa tau kalau ada kat negeri lain sila update kan ak yer..
tp ak rase kat part utara tu mesti ada kan..
"Muhammad Hanif tpt awak ada x??"@senyumkenyit

mood::bm:

11 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaa nk laksaaaaaa tuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. kita pun kalu makan laksa tak suka ada nenas tu tau...

    ReplyDelete
  3. makan, makan dan makan lagi! ;p.

    ReplyDelete
  4. pehh........... aku tengok ayam nasik ayam tu........... takbley tahan........ (laksa aku tak pandang pun)

    ReplyDelete
  5. erm..dlm laksa ada nenas? sumting new 4 me even i'm northern citizen..
    by the way, tokey sup utara ni org kedah, so i think mybe kt kedah ada kot cawangan.. kt perlis xdak.. tp aritu tokey tu pnah smbang dgn i, n dia ckp dia ada cawangan lg satu kt s.alam.. so sapa yg dok area s.alam bleh la p cari..

    ReplyDelete
  6. witty angel: balik malaysia arr then makan puas2x

    viruspadu:cam pelik je nenas dlm laksa

    ad3ck:hidup utk makan =p

    razifmustapha:apa lagi p arr sup utara carik nasi ayam

    hanif: bila masa u borak ngan tokey dia..kat s.alam ada?? wahhh blk sel blh carik ni!!!

    ReplyDelete
  7. hahaha.. u shud know me better.. :P
    i smbang msa nk byar maritu la.. msa i tmankn u smpai melaka b4 i balik perlis..

    ReplyDelete
  8. i dah agak da...u makan ke masa tu??

    ReplyDelete
  9. a'ah..mkn nasi lemak 2bgkus.. lpas antar u, i lpak situ la.. lma la gk kt situ.. smpat mnemuramah.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. xde la bosan sgt.. =) cuma nk mngisi masa lapang.. maklum je la, at dat time baru je kul8 lbey.. bas i kn 9.30mlm bru btolak.. huhuhu..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*