26 April 2008

SUP UTARA

sila2x ke sup utara
& makan Laksanya yg sodap!!
ku suka!!! tp kan a bit pedas la!!
kurangkan pedas skit bleh x?? (cheh mcm diorang baca je blog ak ni!!)@adil
tp bes arr laksa depa..
haha nak gak kuar loghat depa..@sengihnampakgigi

tu dia laksanya...telur kuning baik punya..
ak xmakan telur putih..so awal2x ak dah buang!!!
nenas suppose ada..tp ak da buang gak...


mm.. nasi ayam pun not bad!!

nasi+ayam

ne supnya..

& ari tu tyme blk Malacca ak beli sup ayam..
best n super sedap sup ayam dia...@cinta
sbb sgt byk ok!!kalau di bungkus bwk balik la..
org cam ak ni makan sikit je dah kenyang..
so yg sup lebihan ku simpan utk di makan keesokkan harinya..
jimat duit ak!!@nggaya

sup utara ni kalau kat Malacca yg ak tau arr ada kat MC ngan Malacca Mall...
org kata kat tpt lain pun ada but not sure la..
sbb ak bukan nya kaki jalan kat Malacca ni..
erkkk...eh seyes tau ak tak berapa fasih jln Malacca ni..
Walaupun dah hampir 3 thn ak kat sini!@topi

kalo kat negeri2x lain ak masih belum kepastian..
if sesapa tau kalau ada kat negeri lain sila update kan ak yer..
tp ak rase kat part utara tu mesti ada kan..
"Muhammad Hanif tpt awak ada x??"@senyumkenyit

mood::bm: