03 April 2008

Presentation

Fuh...sgt lega 1st presentation dengan DIA!! DONE!!!
At first the presentation going sooo smooth..so mcm lega la!!
But then part Q&A..erk....DIA suh bukak HR Plan!!
Oh mi thats my part!! Mampus saya di situ sbb ak main buat je oi!!
Question DIA..
"differentiate between Consultant Executive & Assistant Consultant?"
Hah amik ko jawab!!! Dgn muka yg agak so-so confident ak jwb gak arr!!
As usual jwpn ak ntah apa-apa tp nasib baik DIA terima!! nggeee..
Then ada lagi lah beberapa part yang DIA condemn..
but for us oklah our presentation!!
4 of us..Ahmad Farhan time ni tgh present..
ni brochure kitorang!!

So..ada lagi 4 presentation...
DAD,ISP & AI..

But presentation yg paling aku takot skang ni PSM oi!!!
PSM..PSM..My penilai En.Suhaizan..
Erk...org kata dia cerewat..Haiyak cerewatkah dia!!
Takotnya saya..Ak kena present 14.4.08 pkul 11.00am!!
Perghhh..sorang2x dlm MKP3 itu bersama ngan penilai n penyelia!!
Eee....serius aku super takot ok!!!
Dah arr system ak mcm eeeeeeeeeeeeeee...xtau nak ckp apa!!!


Hurm...3 agi tu DAD,ISP and AI..
Eee..sengal..sengal..takot gak yg 3 tu..especially DAD ngan AI..
Huhuhu..ISP takot sikit je..=p

Apa-apa pun nak highlight kat sini!!
If any pertanyaan yg aku xdpt nak layan or
nak minta tlg dlm masa terdekat ni..

sorry byk2x...
System aku lebih perlukan perhatian aku skang ni!!!
Kalau ak buat bodo xlayan YM ke apa ke paham2x je la erk!!
So sorry ok!!! =(