21 April 2008

Congkak

guys..gue sudah berada di Melaka skang!!
Aiyakkk..tersgtlah xbes bila berada di Melaka..@rajuk
Ku mahu lebih lama berada di rumah!!!

Anyway smalam kan..b4 going back to Melaka..
Merayau2x dgn Muhammad Hanif..@adil
Kitorang p tgk movie alarr seram lah katanya..@gigit
Citer Congkak tu..Huargghhh..dlm sejarah..
Ku menonton filem Melayu bersama Muhammad Hanif..@sengihnampakgigi
Muhammad Hanif ni sgt susah nak di ajak menonton filem Melayu kat wayang..
Dunno y bila ak ajak nak tgk congkak..terus he said yes...
Kalau x..macam2x alasan dia..bosan..
He just layan english movies & chinese movies je...@gatau
Movie melayu beli dvd layan kat rumah..itu lah dia Muhammad Hanif..
N me ni kali ke tiga rasenya tgk wayang malay movies..ngeeeee
1st movie yg citer raihan tu..ak tido tgk citer ni!!xrugi..sbb org blanja..
2nd movie Laila Isabella..super kelakarlah citer ni!! Ku suka n tak rugi..@guling
3rd movie(kalau xsilaplah..) citer Congkak ni la...!!!

erk!ni ni poster sblm tayang ne..salah poster daa..@fikir

hah ni baru poster yg latest..@sengihnampakgigi
Me so excited la mcm biasa kan..citer seram lak tu..@ayuk
Citer ni kan for me ok la!! Byk sgt sound effect ..@fikir
N ak rase ada part2x yg xpatut ada pun dia nak letak sound effect..
Ak rase David Teoh ni teruja kut sbb guna khidmat luar..
tu yg hampir semua part nak di buh nya sound effect..
Ngeee..ak terkejut part yg si Lisa 1st time nampak 'opah' kat tingkap..@gigit
Hahhaha ak rase satu hall menjerit(semestnya pompuan)..
Muhammad Hanif kat sblh ak pun terkejut...@sederhana
Hahahha...part2x yg lain ak xterkejut sgt lah..
sbb kan..ak tutup muka ak ngan kain!! ahahha..
tp still nampak ok..kain ak tu mcm filter la..so ak xterkejut sgt!!
Hahahha..so tips kepada yg takot nak tgk citer seram..
Sila-sila lah bwk kain..@kenyit

After tonton..berjalan2x di kawasan sekitar..
Xbes..sbb kitorang out of money..
Ngeee..memasing hantu shopping..
So sgt xseronok bila kuar out of money!!@duit
Jadi kami berjalan melihat alam..
Mood::bm: