19 April 2008

Tattynia&Terunnicha

Heheheh..
Nak tau apa maksud Tattynia ngan Terunnicha..@ayuk
Since Aina a.k.a Witty Angel said their name pelik..
So nak story y nama diorang pelik..(ak dah xde kerja la ni!!)@adil
Hahahha mmg pelik pun...

Kita mulakan ngan Tattynia dulu..@rindu
Tattynia ni sebenarnya gabungan nama tau..
cuba pecahkan nama tu Tatty+Nia..
Y Tatty = tatty ni kononnya amik dari tuti..
ala-ala nama maid dr Indonesia.. so nak sedapkan ak letak tatty..
igt nak letak tatty je..tp dgr cam xsedap plak..
So..ak tambah la Nia kat blakang tu..
N jadi lah Tattynia ..ala-ala nama dr negara mana agaknya kan!!
Hahaha...pelik ke nama tu?? Pelik tp sweet kan..@sengihnampakgigi
(nama Tattynia ni actually pk spontan je!! hahaha)
Terunnicha pun cuba korunk asingkan Terun+Nicha:bm:
Hahaha..masa cipta nama ni..xtau napa otak ak asik pk pasal Terung..
So ak buang g amik Terun..
Nicha la..ak teringat Acha Spetriasa sebenarnya..
Memula nak buh Cha..tp mcm xbes..
so ak tambah yg Ni tu..so jadilah Nicha..
n ak gabungkan Terunnicha!!!
Hahahaha..pandaikan ak merepek dlm memberi nama diorang!!
Yes..mmg pelik nama diorang..tp sweetkan nama diorang!!@sengihnampakgigi
Ngeeee...mcm hidup bebtul je si Tattynia ngan Terunnicha ni!!@love

mood today::bm: hyper!!!

4 comments:

  1. mak aiiiiiiiiiiiii...nagrut tul la kakak aku nie........nie msti kes ko indu kat 'arwah' hamster kte nie.... hahahahahaa...adoiiiiiiiiiii.... =P

    ReplyDelete
  2. =( mmg aku windu pun kat 'arwah' hamster kita tu!! rindu sgt2x...huhuhu

    ReplyDelete
  3. ciannyerrrrrrrrrrrrr...... so x nk bli lg ker hemster br?hihihi..... sgt tomey hamster kn?mmmmmmmmmmmmm....
    induuuuuuuuuu laaaaaaa.....hihihihihi
    =P

    ReplyDelete
  4. hahaha tuty mcm name kete adik aku..hehe..die panggil myv dier tuty..heheheh

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*