10 April 2008

SISP

tau ke SISP tu apa..
SISP tu Strategic Information System Planning
subject ni telah di ajar oleh Prof Shahdan yg sgt baik hati!!!
actually ni last kelas ngan Prof Shahdan..
tadi present Project dia..
ak rase part ak yg paling skit..
n ak ckp paling sikit dlm grp ak..
wut ever la yg penting aku buat part ak!!
tadi Prof. kutip coupon markah yg sesapa dpt masa lecture or lab time..
sepanjang lecture ngan lab ak dpt kumpul 6 jee..
Mmm...ok lah tu kan...dr takde coupon..
(ak penah mention pasal coupon ni dulu!!!)

ni la dia Prof Shahdan..
dia seorang yg sgt baik..
n selalu bagi nasihat..
tp budak kelas ak ni..org bagi nasihat
masuk tlinga kanan kuar tlinga kira..
Thank u Prof sbb sudi ajar kitorang..
n layan & bersabar ngan kerenah kitorang..

hehehehe..dlm kelas tadi selain ada presentation projek..
ak ngan azizah buat kerje kat blakang...

ni arr dia Azizah..
Bodyguard En.Sanusi ni!! =)
Razif panggil dia Glitters Bling-bling (betul ker information ak ni??)

Azizah sgt cintakan rantai bosar ni!!

koleksi putihness Azizah..
hah amik ko bosar2x golang dia!!!

ni bukan gelang ok!!
ni tpt lubang yg ada atas meja..
ala camna nak xplain arr..
esok lusa arr ak xplain!!

berjaya di sumbat ke tangan aku..
org lain tak leh sumbat..
apa kes?? padahal aku dah makan byk tau!!!
kurus gak..
well...well..well.. =)
(tp kan tgn ak ni nampak cam cacat skit kan?? y huh??)

tahap kebosanan bermain dgn 'gelang' itu!!!
diorang yg kat sblh tu tgh betulkan error report!!
hehehe..bukan malas nak tlg..
keje ak lepas diorang repair ak p print arr!!

hah!! tu arr keje ak ngan si azizah!!
org lain present kat depan..
kitorang buat keje sengal
amik picture mengarut2x
termasuklah ngan entry Dough nut vs Chakoi tu!!

4 comments:

  1. erm..syg ada presentation ke td? i think ur presentation 14 ni je.. sowie xwish good luck.. but as u always know, my support will always b with u..
    erm..syg, nape la gelang tu yg syg pkai? sian i tgk.. to if nk blikan utk u pn, blum ada lg yg muat.. ur hand is still small.. huhu..
    syg btul2 busan thap mlmpau ke ni, bnda tu bleh plak jd benda mainan.. huhu..
    sbar je la.. nsib baik la skang guna camera hp, klau camera yg lg canggih xtau la apa yg korang ambik.. huhu..

    ReplyDelete
  2. y u send 2x comment yg sama??
    wut do u mean bu presentation 14??
    xphm arr??
    sgt buhsan+ sgt mengantok!!
    lawan mata je!!
    but bila dah balik bukan ngeti nak tido!!sgt byk keje!! tido xlena arrr

    ReplyDelete
  3. sowie tersend 2X. coz 1st tu ada problem msa nk publish, so try send lg skali.. xtau la plak dua2 dpt..

    erm..syg kn pnah ckp 14hb ni ur prsnttn.. so itu je la b igt prsnttn yg syg blum settle.. b xtau pn syg ada lg other prsnttn td..

    sian syg ckup rest.. i know how u feel lately.. sbar ek.. dah xlam dah nk abis.. i'll always giving support.. Go munirah!! go! caiyok!!

    ReplyDelete
  4. wakakakkaak jijah gliter bling bling! jijah memang pandai buat letup2 kelakar. hoho

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*