02 April 2008

tomorrow!!

errrrrrrrrrrk....tomorrow!!
kena bersedia mental,emosi dan segala mcm untuk face hari esok!!
but it for sure la kena hentam ngan DIA!!
wish group aku tak hentam byk oleh DIA!!
~~~~amin~~~~

souvenir khas utk DIA!!


presentation paling mahal yg penah aku laburkan!!!
semuanya kerana DIA!!
kalau xmenarik minat DIA xtau la nak ckp apa!!!

weiii..PSM byk lagi ni!!!
Due date dah dekat da..
mati la woi!!!
method search tak dpt lagi ni!!
tomorrow nak tunjuk apa kat incik Sanusi ni!!!
emosi kegelabahan & ketensionan melanda !!


nasib bek dpt call from Hanif tadi..
so emosi gelabah & tension reduce skit !!

He said dia dah betulkan jam!!
yippiee!! sgt suka hati jam ku sudah di betulkan!!
Nasib baik no charge!! =p

N oso my ring yg anta p cuci kat Lazo oso sudah di ambilkan oleh Hanif!!
oso no charge!!=p
Thank you ye Muhammad Hanif

Tapikan..bila mahu ambil barang2x tu??
Emm..u keep it dulu ok!!
Free time I amik ok!!

pic dah makin blur kan..
mayb sbb HP dah byk kali jatuh!!
ada sesapa nak sponsor I HP baru x!!!
xpun DSLR ker!!!
tp nak lagi canggih dari Razif punya!! =)