19 April 2008

PTeq USB Pregnancy Test

dah lama ak tak review pasal gadjet kan..
tadi saja je google gadjet2x yg cute2x
tetiba terjumpa yg ni!!@sederhana
ngeeeee....khas utk org yg bakal mendirikan rumah tangga!!
n oso sesuai gak lah pada org yg dah kawen!!! sesuai gitu!!!@sengihnampakgigi


here we go USB Pregnancy Test...@kenyit
Hahahha sng je nak guna benda alah ni...
Tp utk ak xsesuai lagi..@takbole
Gue belum kawin lagi so how cum mahu beli benda ni..
Tpkan bila ku kahwin nnti ku pastikan benda ni akan ku beli...@rindu
Hahahahha...

Cara nak guna as ussual as pregnancy test yg len..
just pee on a stick then bla..bla..bla..@jelir
haiyakk mcm malu nak citer..@malu
lagipun ak masih belum tempuh alam ini!!
ngeeeeeeeee....

Nak tau lebih lanjut pasal gadjet yg cool ni..@senyumkenyit
Go here

mood ::bm: