19 April 2008

PTeq USB Pregnancy Test

dah lama ak tak review pasal gadjet kan..
tadi saja je google gadjet2x yg cute2x
tetiba terjumpa yg ni!!@sederhana
ngeeeee....khas utk org yg bakal mendirikan rumah tangga!!
n oso sesuai gak lah pada org yg dah kawen!!! sesuai gitu!!!@sengihnampakgigi


here we go USB Pregnancy Test...@kenyit
Hahahha sng je nak guna benda alah ni...
Tp utk ak xsesuai lagi..@takbole
Gue belum kawin lagi so how cum mahu beli benda ni..
Tpkan bila ku kahwin nnti ku pastikan benda ni akan ku beli...@rindu
Hahahahha...

Cara nak guna as ussual as pregnancy test yg len..
just pee on a stick then bla..bla..bla..@jelir
haiyakk mcm malu nak citer..@malu
lagipun ak masih belum tempuh alam ini!!
ngeeeeeeeee....

Nak tau lebih lanjut pasal gadjet yg cool ni..@senyumkenyit
Go here

mood ::bm:

5 comments:

  1. hahaha.....sgt klakar....aper la awk nie...sy nk order natang tue blh x?hahaha...nk bg opah sy pakai la... hihihihihi.... =P

    ReplyDelete
  2. aiyarkkk..
    pas gune cucuk kat usb port cpu erk nk tgk result die?
    ke cmne..
    ahahk ahaks :p

    ReplyDelete
  3. mahirah abd: hahhaa...awk nak beli utk opah ker?? xde maknanya utk opah tu...huhuhu

    nanonano: aah la lepas guna cucuk usb tu..pastu nanti ada software dia...leh detect la kita ni pregnant ke x..ngeee..best kan benda ni..huhuh..

    ReplyDelete
  4. erkkk..pregnancy test pn pkai gadget IT gk ke?
    my dear, awal lg la awk nk tgk gadget ni.. kite lom nikah lg.. :P

    ReplyDelete
  5. hahaha...i tgh google2x cute thing
    kuar benda nie..
    nak wat camna..
    i review je lah since benda ni pun CUTE!!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*