21 December 2008

Nurul Iman II

jom2x layan gambar kump marhaban umi
xbyk ada lah sikit..hehehhe


Photobucket
ini ustazah..ketua kumpulan marhaban ni.hikss..ibu kepada Faiz Nordin
blog dia ni penuh ngan kontroversi politik..erkkk..ye ker??
aku ada history ngan blog dia ni..bukan ngan faiz..
tp ngan reader dia.. @marah

Photobucket
ni kalau korunk xkenal aku cepuk..hehehe..umi ku!!!

Photobucket
makcik yg tepi comel tu..ibu kepada Azam(yg xpakai spek)
kawan aku gak..hehehe
Photobucket
ni aku pun xkenal..tp antara ahli kumpulan marhaban ni arr..
tgk dari usia cam muda je..bagus2x..pertahankan tradisi ye dik..hehehe

Photobucket


Photobucket


Photobucket
selawat ke atas Nabi...utk keberkatan majlis...


actually mlm tadi ada marhaban kat umah jiran aku..
buat majlis perkahwinan anak dia..
kira kawan aku gak arr ni yg kawin..
abg kepada pengantin merupakan kawan aku..
kawan yg sengal..hahaha..tp skang dah jadi ustad beb!!
ari tu masa korban kat area umah aku dia lah yg sembelih lembu2x tu..
hebat dah kawan aku niee..thn depan dgr citer dia plak naik pelamin!!!
hah!! bagus la..after Sarina ko lak kawen ye Osman!! oh nama dia adalah Osman!!

kat lorong aku ni ada 6 org yg sebaya aku..
yg dah selamat kahwin Sarina..thn depan InsyaALLAH Osman..
pastu sapa lak eh?? antara Elyan,Al-Hafiz ,Sarifuddin n aku??
korunk rase sapa?? kalau ikut turutan umah..aku lah yg plg last..hahahahha


p/s : teringat time g tuition dulu..aku , Elyan,Al-Hafiz n Sarifuddin..
ayah2x kami amik turn utk hantar kami g tuition..hehehe..sgt kelakar!!
Osman n Sarina xjoin sama..kalau join mesti agi best!!!


next is gambar pengantin khatam Quran..

mood::mRambut:
Munirah Abd's Facebook profile