26 October 2008

Nurul Iman

Nurul Iman ni grp marhaban my umi..
My umi sgt aktif ok ngan aktiviti2x mcm ni!!
ye arr anak pun dah bosar panjang..
dari xdo wat apo2x..baik ikut aktiviti2x mcm ni kan..

Kumpulan marhaban Nurul Iman ni quite aktif arr kat area Tmn Sri Putra..
kumpulan ni slalu gak arr dpt jemputan kat majlis perkahwinan,cukur jambul, dan khatam al-quran..hikss@sengihnampakgigi

actually bukan apa..promote sikit arr kumpulan marhaban umi ni kan..
mana tau kut2x tpt korunk xde kumpulan marhaban..
boleh je panggil kumpulan marhaban umi nie..
diorang ok je kalau dapat jemputan..

as anak yg baik..this entry khas utk umi n her friends..
my umi will check it ok whether dah pos ke belum entry about her group..!!

motif utama entry ini..
sbb Nurul Iman masuk paper la ..:thumbsup:

Nurul Iman dlm paper Sinar Harian
Isnin 20 Oktober 2008

yes..dats my umi...cantik kan!!!


mood::mGelak: