19 October 2008

Shoot For Fun

hikss..yeahh smalam aku attend program 'SHOOT FOR FUN'
organised by CS photoschool..
actually aku pun xplan nak g..
tp ada forumer yg aku baru kenal ajak..
dia pun beginner cam aku..
(Aca, thanks ye sbb bagi information programmed n ajak g sama...)
kira ada gang arr..
aku ajak org tu..org tu ada hal plak kan..
so xpe la..next time la Ajib kita g outing sama2x


hehe..sbb tu arr n3 lepas aku ckp aku xsabar,takot kan..
mm xsabar sbb ni 1st time aku join outing!!
takot sbb aku kan beginner@gigil
depa smua ada gear canggih2x..
aku ngan kit lens je..

so kesimpulannya semalam..
@nariaku njoy gilerr..
dpt kenal ngan otai2x dlm bidang photography!!
dpt ilmu dlm bidang baru aku nak ceburi nie..
even xbyk tp ok lah utk aku yg baru nak blaja nie..
(bidang programming masih dekat di hati!!!)

apa-apa pun aku njoyyyyy !!!
n berbaloi aku bayor!! :thumbsup:

so readers yg aku sayangi sekalian..
sila kutuk pic2x yg aku ambil smalam ye...
trainer aku Cik Mat smalam dah kutuk dah..
skang korunk lak kutuk ye...@sengihnampakgigi

sblm kutuk aku bagi tau skit apa yg diorang ajar..
aku di ajar cara shoot potrait n macro..
potrait shoot session each group dpt 1 model..
(ada 7 group..1 group ada 8-9 org..)
so group aku dpt Nadia...UM student..course TESL..
for macro lak..xdpt nak buat sgt..trainer aku ajar gak..
sbb hujan so xdpt nak tunjuk sgt..

nadia di taman permainan..mengimbas kenangan kanak2x
(wahh tajuk xboleh blah..)

nadia di rimba

nadia di shoot 'paparazzi' hiksss...

nadia di hutan rimba..

hikss..ni model group lain..
xdpt nak shoot sgt arr..menjadi buruan tol model ni..
byk sgt photog amik pic diorang...@fikir

Location:Tasik Perdana


P/S: click utk tumbesaran pic yg lebih jelas & nyata..pastu baru kutuk ye:thumbsup:
xpun sila ke http://muniiera.fotopages.com
aku open balik account kat fotopages..
tp account flickr masih kukuh dan jitu!!!


mood::mCamera: