12 October 2008

makan-makan

kali ni kita layan gambo makanan ye..

yg ni aku p makan ngan pu3,papa and ayu(officemate)
y 3 je makanan tp yg g 4 org??
sbb nya makanan pu3 & ayu sama..hehehhe

yg background tu saja2x je..
n xde pic diorang sbb pic xcantek..
n oso time ni aku tgh pening kapla woo..
so mood nak gedik2x tangkap gambo xde..

location:food court KLCC
day:friday
time:lunch hour


gambar 2 di atas pula ialah acara makan2x di tpt praktikal ku!!!
byk giler makanan..n tersgt lah super duper SEDAP!!!!
actually ni konon jamuan raya la..heheh

n again masa ni aku masih lagi poning kapla..
masa amik pic makanan satu2x tu pun aku amik sblh tgn je tau..
tu pic kureng kecantikkan..

location:office
menu:thai food
day:friday
time:after office hour maaaaa

mood::mPening:

Hello 2018

Assalamualaikum and Hi Guys; This year my double H started going to school!! Tadika la of course.. haha.. So we decided to send them to Ta...