18 October 2008

Clinique Session

hehe aku supposed upload story ni mlm smalam..
tp mlm smalam ak busy ngan sumting yakni persediaan utk hari ni!!

mm skang ni kat dlm page redmummy.com heboh citer dia pakai clinique kan..
n aku pun ada arr tinggalkan comment ckp aku masih xmampu agi..
tp insyaALLAH la aku nak beli bila tgk perubahan kak red kita tu..
tp ada sorang reader kak red yg sgt baik hati ye kongsi information..
iaitu try g kat friendster n jadi fans for clinique..

aku apa agi dgn rakusnya terus isi form dlm site..
n aku terus g tau pu3 ajak dia isi form skali..
hehhehe....dah isi bagai..we all call minta appoinment..
after office hour kami berdesup serbu clinique isetan!!

lalalla..dah lah g ngan jeans n shirt..
rase mcm selekeh je kitorang masa tu..hehhee
n samapi sana terus carik promoter..

n after test skin bagai..
tanya itu ini..TANYA PRICE...tu WAJIB!!!
n kakak promoter pun bai kitorang sample brg..
actually kat clinique klcc dah abis dah promotion freebies tu..
tpt lain aku tak tau arr still ada brg ke x..
so sila lihat betapa kagumnya kami dgn barangan clinique ni..


apa yg kak red wrote in her blog about the product mmg benar2x belaka!!
so korunk yg ada duit tu..g arr serbu clinique berdekatan!!!
sgt bagus produk ni!! anyway thanks kak red sbb review pasal barangan ni..
thanks a lot kakak!!



p;s : nak tau cara-cara sign up freebies = >> click here >>


ari ni nya story aku tulis esok ye..
ni pun mata aku dah lalok maaa..@pening


mood::mBerangan: