15 October 2008

Tahniah Ana&Norsyam

Selamat Pengantin Baru buat Ana & Norsyam
mereka berdua ni kawan aku..
yg si norsham kawan dari fom 1 sampai fom 3
(lepas tu bkn xkawan tp aku kan pindah sekolah)
ana lak kawan masa fom 6(aku fom 6 kojap jo) kawan masa keje jadi technician dulu..
ye,sila percaya yg saya dulu seorang technician computer ok!!
repair pc tu saya lah orgnya..hehehhe tp skang ilmu tu cam dah kurang skit..
ye arr kan skang ni byk gadget baru..
nak plak hardware dah canggih2x hebat2x gempaq2x..hehe
ok jom layan pic kahwin Ana&Norsyam
xbyk pun..sgtttttttttttt sikit tau..
sbb aku rushing nak balik..:thumbsdown:
ater pinjam kete ayah..so harus pulang awal..

not sure la tu cincin nikah or cincin pinjam kat mak andam??
hiksss...korunk rase??

gambar diorang bersanding xdpt nak amik..
:thumbsdown:ni pun dpt snap gambar Norsyam masa dia nak berarak..
& aku on the way nak balik..


Ana & Latifah..
Latifah ni satu sekolah,satu kelas dari drjh 1 sampai drjh 6..
bila naik sekolah menengah pun satu sekolah cuma lain kelas..
ala kelas pun sblh menyebelah..heheheh:thumbsup:
cubaan membuat b/w

:Idontwanttosee: ada gak terselit pic tuan tanah..hehehe
tuan tanah amik berkat sebenarnya..lalallala@siul
(asal aku nampak cam montel sgt ni??)

oh ye jika sesiapa yg ingin berkahwin sila jemput saya ye..
tujuan utama bukan nak amik gambar tetapi AMIK BERKAT!!

ada citer di sebalik majlis Ana ni..
ada sorang makcik kat situ ckp aku ngan latifah ni wartawan!!
wakakakkaka...kalau Latifah wartawan ye lah kut..
sbb dia keje pun mcm ada relate2x ngan bidang tu..
aku pegang SLR je pun belum pegang pen dan kertas!!
mmm..harus tukar profession ke??
erk..xperlu lagi arr..aku mmg cinta ngan bidang skang ni...
bidang yg baru nak mula ni kena jadi expert dulu..
nnti dah expert..boleh buat 2 kerja sekaligus..hiksss

mood::mHihi: