27 October 2008

Zila&Rahizan

congratulation to Zila & Rahizan
selamat dah bina masjid..
buat pegetahuan korunk..diorang ni classmate masa sekolah dulu..
kira cinta sejati arr ni..bercinta punya la lama kan...hiksss..
akhirnya selamat gak di satu kan..

zila ni kan sgt lawak tau..:laughing:
masa dia salam mak mertua dia..boleh dia ckp camni
"dah nak balik ke cik??"
mak mertua dia terus sound
"cik..cik..dari semalam tau..cik..cik..IBU la"
wakakkaka..zila ni..siot je..ni kes dah terbiasa panggil makcik..
n skang kena biasakan panggil ibu lak..

to Zila & Rahizan..
SELAMAT PENGANTIN BARU..
moga kalian kekal hingga ke anak cucu.. amin~

mereka ni semua teman2x dari sekolah teknik muadzam shah pahang!!
lama weih xjumpa diorang..
kawan aku siap ckp kat aku
"kalau aku dah kahwin n ada anak..anak aku dah darjah 1 tau!!"
hahah punya lama giler kan aku tak jumpa diorang..lalalla

aku bukan sombong xnak jumpa diorang..
aku duk jauh maaaa...diorang smua duk dekat2x..ater camna nak jumpa..
ni sbb aku dah pra-keje, ada wet skit..panjang sikit lah kaki aku nak berjalan..
dan yg paling utama..parent aku dah bagi green light wooo..
kalau x..bukan main payah dia nak bagi green light kat aku utk attend majlis2x camni..

:crab1:
*klik utk tumbesaran ye..

sila bergumbira dengan gambar2x ini ye..

skil aku masih xtajam lagi..
byk gak pic yg kurang menjadi..
sikit sgt yg jadi..
harus byk latihan lagi nie..
anyone nak kahwin..roger aku ye..:thumbsup:

mood::mKorek:

7 comments:

  1. Mun...meh²..meh asakkan skill photographer tuh
    dgn memPHOTOSHOOT gambo diriku ini..ekekekeke

    :P

    tp kan Mun..lawa la mun snap...sungguh neh

    ReplyDelete
  2. wuuut... sudah jadi wedding photographer lak ek? boleh tahan hasil kerja awak n masih boleh ditingkatkan lagi

    keep it up sis!

    ReplyDelete
  3. so, mun dengan nif bila plak,muahahahaa

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, jodoh x kemana. Semoga ur fren berbahagia.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, kl jodoh x kemana. Semoga ur fren berbahagia.

    ReplyDelete
  6. errr.. owang tuh bile plak yek??? *ihik*

    ReplyDelete
  7. RedBloodSnow: tu arr zie..igt nak PHOTOSHOOT zie..
    tp zie jauh sgt la...

    aeropama.com:hehe kena byk praktis lagi arrrr...yeahhh..usaha tangga kejayaan

    shafa:yup.kalu dah jodoh mmg xkemana..hehhee

    reena: ala kakak cantek nie..tunggu je la...hehhehe

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*