30 October 2008

the cute closet

lama dah nak post pasal the cute closet nie..
la ni baru aku teringat dan berkesempatan..hikss
so guys yg suka online shopping tu..
singgah la ke the cute closet..
sememangnya brg2x dia tersgt lah cute2x
n aku pun dah sambar 3 tshirt yg cute2x..hehehe
tp aku show off satu je lah ye..


hope korunk pun enjoy online shopping too...
like wut i did!!! hehheheh:thumbsup:
menu cravings tu ada link ke online shop yg aku suka singgah..
again ENJOY ok!!!


mood::mGelak:

Munirah Abd's Facebook profile

12 comments:

  1. hahah pernah berkenan kat baju ni,
    adeshhh..
    mung rembat doss..
    grrr..

    ReplyDelete
  2. tmun, baju untuk lelaki takde ke ,,nak gak!!! nak gak!!!, pastu carikan baju sony,hehehe

    ReplyDelete
  3. a'ah lerr cute ah bju tuh Mun
    Sesuai sgt ngan Mun the photographer
    harus Zie jengah..hehehe

    ReplyDelete
  4. erm..cntek gmbar tu.. sapa snap ek? =P n u look lovely in dat shirt.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. uwAaaa...
    nk nanges.. ):
    jelesh gler tgk bju kak mun..
    nk jgak!!
    nk jgak!!

    ReplyDelete
  6. nano:awat xrembat gak...nnti jumpa leh pakai sama2x

    fazrin:baju utk laki?? xde2x..hahhaha

    RedBloodSnow:jengah zie jgn xjengah

    she.nono:jgn nanges...hehhehe..rase cam dah xde stock dah...

    ReplyDelete
  7. ade x online shopping for malaysian food yang sangup hantar kat ire dengan murah?hehehe

    ReplyDelete
  8. [...] Cubiex.com - Malaysia Affordable Domain & Web Hosting menawarkan pelbagai pakej web hosting mampu milik dan premium kepada individu serta syarikat [...]

    ReplyDelete
  9. isk lawa la.. nak gak nak gak!
    tgh usha blog tu..

    ReplyDelete
  10. comelnye baju dia..
    sesuai sgt dgn orgnye yg skrg ni suka menembak..
    hehe..

    ReplyDelete
  11. hehehehe.. mata lemang sungguh kero..
    sebelum lemang meng klik the cute closet..lemang ingat munnie membeli sarung kepada kamera itu..

    sungguh senget pandangan mata lemang.. rupanya..itu adalah baju yang ber cetak gambar kamera.. bukanyya kamera yang mempunyai sarung berwarna pink.. ilusi optik atau..misteriiii

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*