24 October 2008

New Port

starting from yesterday kami(aku,putri and papa) dah jumpa port baru!!
port apa erkk?? hehhehe..
port beli nasi bungkus daaaaaaaaaaa...
(b4 dis kami makan kat pak ngah corner a.k.a cafe)

si didi la yg terjumpa tpt nasi bungkus bwh pokok..
erkk..bwh pokok tu..
igtkan xsedap..tp sedap la jugakk..
yg super sedap bagi aku ialah tempenya..
ini turut di akui putri n papa!!!

hehehe..so korunk yg koje area klcc or dekat ngan bsn or hotel maya..
mesti korunk tau gerai bwh pokok ni kan??!!
(not sure dah lama or baru gerai bwh pokok ni???)
location gerai bwh pokok ni in between selangor dredging ngan hotel maya!!
kiranya dekat ngan car park arrr..

yg lagi uniknya gerai bwh pokok nie..
ia di bungkus ngan daun pisang+kertas coklat tu(not sure nama apa??)
n nasi pun camlembut je makan..hehhehehe

:thumbsdown:sorry la no picture gerai bwh pokok..
lupo nak ngamik..hehehe

ni nasi aku.. only rm3!!

ni papa punya..rm3.30 :thumbsup:

ni lak putri..hehhe y meehoon?? ni sbb pagi smalam dia terbeli 2 bfast..
1bfast nasi lemak(papa belikan) n meehoon dia beli sendiri..
boleh plak dia lupa si papa belikan dia NASI LEMAK JUMBO!!!
oh n3 nasi lemak JUMBO len kali k..hiksss

kasi close up lauk..tempe tu sedap kan..@lapar


p/s:dear readers,
to those yg kenal pu3..actually dia ada blog..sbb tu kat link spread the love ada nama dia..cuma skang, dia close buat sementara waktu..keadaan tidak mengizinkan dia utk menulis blog..y?? hehehe..MALAS arr..dia skang agi suka baca dr menulis..hehehe..tp insyaALLAH nnti dia open balik blog dia if dah RAJIN!!!

mood::mSmoking: