24 October 2008

New Port

starting from yesterday kami(aku,putri and papa) dah jumpa port baru!!
port apa erkk?? hehhehe..
port beli nasi bungkus daaaaaaaaaaa...
(b4 dis kami makan kat pak ngah corner a.k.a cafe)

si didi la yg terjumpa tpt nasi bungkus bwh pokok..
erkk..bwh pokok tu..
igtkan xsedap..tp sedap la jugakk..
yg super sedap bagi aku ialah tempenya..
ini turut di akui putri n papa!!!

hehehe..so korunk yg koje area klcc or dekat ngan bsn or hotel maya..
mesti korunk tau gerai bwh pokok ni kan??!!
(not sure dah lama or baru gerai bwh pokok ni???)
location gerai bwh pokok ni in between selangor dredging ngan hotel maya!!
kiranya dekat ngan car park arrr..

yg lagi uniknya gerai bwh pokok nie..
ia di bungkus ngan daun pisang+kertas coklat tu(not sure nama apa??)
n nasi pun camlembut je makan..hehhehehe

:thumbsdown:sorry la no picture gerai bwh pokok..
lupo nak ngamik..hehehe

ni nasi aku.. only rm3!!

ni papa punya..rm3.30 :thumbsup:

ni lak putri..hehhe y meehoon?? ni sbb pagi smalam dia terbeli 2 bfast..
1bfast nasi lemak(papa belikan) n meehoon dia beli sendiri..
boleh plak dia lupa si papa belikan dia NASI LEMAK JUMBO!!!
oh n3 nasi lemak JUMBO len kali k..hiksss

kasi close up lauk..tempe tu sedap kan..@lapar


p/s:dear readers,
to those yg kenal pu3..actually dia ada blog..sbb tu kat link spread the love ada nama dia..cuma skang, dia close buat sementara waktu..keadaan tidak mengizinkan dia utk menulis blog..y?? hehehe..MALAS arr..dia skang agi suka baca dr menulis..hehehe..tp insyaALLAH nnti dia open balik blog dia if dah RAJIN!!!

mood::mSmoking:

7 comments:

  1. Perhhh!!! meleleh ah Zie nengok makanan tuh Mun
    exspecially nasi Mun tuh...adehhhhh!!! terlapo sudayyyy..grrrr

    nampak sgt sedap arr yunkkkk..
    next time jgn lupe taw snap pic gerai tuh
    nak gak nengok gerai bwh pokok tuh seyy..hehe

    ReplyDelete
  2. wahh..mcm best je.. lauk apa lg ada kt gerai tu? erm..ari2 mkn nasi bgkus la ek pasni??

    ReplyDelete
  3. nampak besh jugak!!dan murah giler!!!hasih maner nak dapat amakn 3 hinggit agi kat sini!!!

    ReplyDelete
  4. tu menu jawa ke?nyum2 pose2 ni sume benda terliur..(yeeeaa hari ni last pose ganti..esok raya..lalalala)

    ReplyDelete
  5. makanan yang jual kat bawah pokok sedap lagi dai yang jual memahal kan kan kan

    ReplyDelete
  6. eh...eh...nape ngupe makanan cam serupa dekat area opis akk ekk??...

    ReplyDelete
  7. waaa sedapnye,, tempe......hahaha...bila nak belanje tempe ni,wakakkaa

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*