31 October 2008

Apakah??

mood meng'edit' gambo dah dtg dah..
hahaha..tp ntah lah teknik apa aku pun xtau..@garu
ikut suka aku je nak edit pic nie..
korunk rase aku sedang cuba buat teknik apakah ini??
kalau tanya aku..aku ckp teknik cincai boncai..
asal cantek kat mata aku..dah ok lah tu..hiksss..:rockon!:

before edit
after edit

location:komuter pel.klang
waktu:7.00 pm

mood::mBerangan:

Munirah Abd's Facebook profile

5 comments:

  1. lg seram lepas ko edit ade ar,
    hihi

    ReplyDelete
  2. erm..pelik tp cntek.. huhu.. nice editing.. tp klau kurangkn skit gelap bhgian bwah tu ok gk.. just my opinion.

    ReplyDelete
  3. huh??kalu tak edit pon ok ah rase..tapi nice try lah..just krangkan sharpen and darken die..haha..(cakap pandai lah..)..tapi cantik jugak lah!!

    ReplyDelete
  4. ermm..aku rase klu ko amik gamba nmpakkan lebih bahagian air laut tuh (probably 1/4 dr gamba), lg cantek kot.. Hehe~ xyah edit pon xpe.. gamba tuh dah leyh citer kat mane..

    klu nak edit.. ko gi kat 'curves' & 'levels', then adjust mende tuh jea k! :)

    sharpen perlu.. tp 1+ or 2+ is enuff. x perlu 'darken' aku rase. sbb bile byk sgt 'darken', aku nmpk langit tuh yg cam laut. Huhu..

    apepon, amazing effort sbb dpt ilangkan kabel letrik tuh after editing! :b

    ReplyDelete
  5. knape lagi bertambah mood seram dan kelam selepas edit huhu...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*