21 October 2008

Banana Peel

igt x selipar banana peel ku penah di copek oleh maling..
di copek pd mlm 1st Ramadhan!!!

so alang2x dah g MV harus serbu booth banana peel..
ada tpt lain x yg jual selipasr banana peel selain kat MV..??

selain merembat sepasang selipar..
aku juga telah termasuk kedai living cabin!!
ayooo..camna nie..dah termasuk dah nie!!

dah kata termasuk kan..so harus rembat sebarang 2..
hehe 2 brg je aku rembat..lallalala
1 tu tpt letak toothbrush..
lagi 1 barang lak..aku siap tanya Hanif
"Should i buy this thing??"
n he said " Yes,y not??"
hahhaha apa agi rembat je lah...
brg yg aku rembat tu sewing kit wif bag!!
conclusionnya when Hanif said y not tu means suh aku blaja menjahit!!!
am i rite Muhammad Hanif!!!
hahahha..kim salam la wei..
tujuan utama beli sewing kit tu utk aku jahit butang baju yg tercabut!!@sederhana

yeahhh...ini lah brg2x nya..xsampai rm50 pun..:rockon!:

mood::mKipas:

6 comments:

  1. rindu my merah banana peel!!!! hari tu tertinggal!! owhhhhh

    ReplyDelete
  2. haha.. dah tau ek nape i suh u amek.. xpe, jahit butang pn satu skill gk.. at least sblm i dah tgk hasil jahitan u.. u jahit beg gadget u.. =P hehehe..

    ReplyDelete
  3. Lawa la siper tuh Mun
    Pssttt...nak ladybird tuh boley??/
    hehehehe :P

    ReplyDelete
  4. comelnyer beg yang ada alat jahit tue..

    ReplyDelete
  5. ade kat sunway pyramid ade banana peel nyer booth..ku jua telah rembat satu rituh mase nak rayer..kaler purple..hehe..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*