21 October 2008

Banana Peel

igt x selipar banana peel ku penah di copek oleh maling..
di copek pd mlm 1st Ramadhan!!!

so alang2x dah g MV harus serbu booth banana peel..
ada tpt lain x yg jual selipasr banana peel selain kat MV..??

selain merembat sepasang selipar..
aku juga telah termasuk kedai living cabin!!
ayooo..camna nie..dah termasuk dah nie!!

dah kata termasuk kan..so harus rembat sebarang 2..
hehe 2 brg je aku rembat..lallalala
1 tu tpt letak toothbrush..
lagi 1 barang lak..aku siap tanya Hanif
"Should i buy this thing??"
n he said " Yes,y not??"
hahhaha apa agi rembat je lah...
brg yg aku rembat tu sewing kit wif bag!!
conclusionnya when Hanif said y not tu means suh aku blaja menjahit!!!
am i rite Muhammad Hanif!!!
hahahha..kim salam la wei..
tujuan utama beli sewing kit tu utk aku jahit butang baju yg tercabut!!@sederhana

yeahhh...ini lah brg2x nya..xsampai rm50 pun..:rockon!:

mood::mKipas: