24 October 2008

Fish Theraphy


walaweiiiiiihhhhhhhh...goli aku nengok ikan terapi ni!!
(betul ke ikan terapi..?? if salah correct me k!!)
time aku 'tembak' pic ni pun meremang geli geleman tengkuk aku..

sesapa yg penah ada experiance kaki di gigit ikan ni...
meh arr share ngan aku!!!
putri kata memula je geli pastu dah tak geli..
n she also said plg geli bila kat celah2x kaki!!
(am i rite putri???)

so how about u guys??
share arr sapa yg penah try??

oh dis kedai ni aku jumpa kat Mid Valley..
tpt lain pun ada jugak kan??

mood::mJahat:

11 comments:

  1. mmg ade pon ikan trpi camni..
    huhu.
    die cam ggit manje gitu..
    aahha,
    not a lurve bite..-P

    ReplyDelete
  2. kt damansara pn ada.. bnyk gk tmpat ada trapi ni.. erm..mna gmbar yg i snap tu? yg ada org 'peace' tu..

    ReplyDelete
  3. gigit manje??..aku nak try gak..tapi x th la kat aner ader mender ning..nk gak try rase camnerikan gigit..ahahha..

    ReplyDelete
  4. eii besh nyer..kat terminal 1 der public place camnih..kater pon public kan..so haruslah ramai..dah jadik geli plak kalu nak masok gak kaki..kang ader yang bercagon haish..hazab lah kuman nyer..

    ReplyDelete
  5. huhu.. mmg dah lama teringin nk buat fish Theraphy ni.. tp x sempat sangat.. setahu saya, nnt ikan2 tu akan makan sel sel kulit mati kt kaki kite. and as a result, kulit akan jadi licin.. gamak nya kalau nk satu badan licin licau, kome berendam la saatu body dalam kolam ni.. huhuhu =D

    ReplyDelete
  6. hai kak mun...juju here..hehe juju pn penah tgk ikan ni tp sme cm kak mun geli nak try..btw juju baru je wat blog so xbape reti sgt lg huhu klu rajin singgah la n komen la pe yg patut pasal blog tu tq

    ReplyDelete
  7. mm..kalo perasan kt tesco melaka pun ada..hehe =D kt entrance belakang..kt kete2 tuh..kt pavilion pun ada gk..

    ReplyDelete
  8. hahahahhaha sehari seblum terobang hari tu, me, enchekkekaseh n acik zam try out mende alah ni
    ade lagi video acik zam mengikik gelak... lawak! hahahahahha mmg goli ok mende alah ni

    ReplyDelete
  9. tahlah ek, tak berani nak komen lebey2 tapi ada owang penah kena infection kat kaki dia from dis theraphy sbb tmpt yg dia buat tuh tak bersihkan kolam ikan tuh. Bila kolam tuh tak dibersihkan, algae akan muncul dekat dlm air kolam tuh. Bila algae tuh kena dekat ikan dan kaki owang tuh, automatically infection tuh pon existing.

    so far akak rase cam tak sanggup nak cuba sebab eeeuww... geli sangat...

    ReplyDelete
  10. ya allah...geli nyer...ei kak mun tgk tgn wani ni bulu roma dah berdiri tegak sebab geli...hehe

    ReplyDelete
  11. dah cuba dah, kat uptown shah alam,hehehe geli2, tapi dah biasa la, kalau nak tau, bile kite mandi kat parit sawah pun, ade ikan camni gigit2 kaki..
    tapikan, benda ni ,takde kesan apa2 sgt pun ....

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*