28 October 2008

finally

sampai gak baju yg ku nanti2x kan..@jelir
lama gak eh nak proses baju size 's' ni..
bosar sgt agaknya...wakakakkakaka@sederhana
(ye2x aku tau mesin rosak..tu yg lambat siap kan!! hikksss)
skang turn aku lak nak tayang baju ni!!!



size S ni special skit sbb ada tanda apa ntah..
size lain xde!!! hahhaha:laughing:

AJIB thanks ye sbb sanggup datang delivery ke KL..
n sanggup layan kerenah customer ko yg sorang ni!!!:itwasntme:

buat pengetahuan bloggers yg lain..
actually ni t-shirt utk utem bloggers(YUBIYU)..
hikss..tp yg xde blog pun ade je yg beli..
xkesah maa..asalkan duit masyuk..
ada blog xde blog itu blakang kira!!!

n xlama lagi AJIB akan bukak business printing tshirt..
so sesapa yg nak beli tshirt yg di design khas oleh AJIB..
boleh arr tempah kat dia..kualiti di jamin BAIK punya..
tp jaminan cepat ke lambat dapat tshirt aku xnak jamin..
bergantung kepada keadaan machine printing..hehehhhehe@sederhana

tp AJIB xcomfirm agi bila dia nak on business dia ni..(ke dah on??)
korunk terjah je la blog dia..hiksss popshovans[dot]com
mood::mKening:

4 comments:

  1. sy pun ade bli E-Buying. haha... siap ade delivery service!! besar gilo business. haha... sy punyer ajib Post Laju. xsampai satu ari dh sampai. :D

    ReplyDelete
  2. owh delivery kat kak mun..sayer nyer kene amik sendirik..ini tidak adil!!!

    ReplyDelete
  3. waaaa!! aku nya baju dah buruk dah... apsal ade lambang tu?? cambest je lambang tu.. hoohh

    ReplyDelete
  4. best ke lambang tu? cacat ade la. nape ntah ada kat tangan. nak menunjukkan ni yg dpt lambat kot (ye2 paham gak bahawasanya machine printing rosak)

    cun cun. tapi mcm agak labuh. tangan pendek ikut size S, tapi labuh sket

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*