28 October 2008

finally

sampai gak baju yg ku nanti2x kan..@jelir
lama gak eh nak proses baju size 's' ni..
bosar sgt agaknya...wakakakkakaka@sederhana
(ye2x aku tau mesin rosak..tu yg lambat siap kan!! hikksss)
skang turn aku lak nak tayang baju ni!!!



size S ni special skit sbb ada tanda apa ntah..
size lain xde!!! hahhaha:laughing:

AJIB thanks ye sbb sanggup datang delivery ke KL..
n sanggup layan kerenah customer ko yg sorang ni!!!:itwasntme:

buat pengetahuan bloggers yg lain..
actually ni t-shirt utk utem bloggers(YUBIYU)..
hikss..tp yg xde blog pun ade je yg beli..
xkesah maa..asalkan duit masyuk..
ada blog xde blog itu blakang kira!!!

n xlama lagi AJIB akan bukak business printing tshirt..
so sesapa yg nak beli tshirt yg di design khas oleh AJIB..
boleh arr tempah kat dia..kualiti di jamin BAIK punya..
tp jaminan cepat ke lambat dapat tshirt aku xnak jamin..
bergantung kepada keadaan machine printing..hehehhhehe@sederhana

tp AJIB xcomfirm agi bila dia nak on business dia ni..(ke dah on??)
korunk terjah je la blog dia..hiksss popshovans[dot]com
mood::mKening: