22 October 2008

myTeam


yeahh ni arr team aku masa aktiviti 'shoot for fun'
yg tgh2x tu trainer aku.. cik wan mad namanya..
oh sila lihat ku yg konon nak siyes tapi tersengih gak sikit..
jenis senyum apa ontah...

kami bertiga pompuan dlm grp tu yg hanya menggunakan kit lens ajo..@gigil
mmm..skang ni korunk tgk aku pakai kit lens je kan..
nnti ada rezki lebih korunk tgk lak aku pose ngan lens gedabak panjang!!


hikss..awat kapla aku teleng..hahahaha
aku rase kan..aku lah yg paling junior kut..
hahahha..pasan2x:laughing:

mmm...model yg dlm group aku tu kan..
namanya nadiah..seorang model dara.com
yg bagusnya nadiah ni..dia seorang yg sgt humble..
bagi je apa pose dia akan buat yg terbaik..hihihi
dia pun ada gak slr tu..she's using nikon d40..:thumbsup:

korunk perasan x?? nadiah ni muka dia ada iras2x norzie pak wan chek
pengacara TV3 tu..ke aku sorang je yg rase muka dia mcm norzie..@soal
n3 ni saja nak menjeleskan org itu!!org itu tergolong kepada beberapa org..no need mention..sbb org itu akan paham2x sendiri..lalallala...

credit picture to cik wan mad

mood::mCamera:

13 comments:

  1. kak mun besh2 nak ikut lenkali supaya kamera tak berhabuk hahahah...erm saper yang jeles tuh...ches paper

    ReplyDelete
  2. haha..maner der norzie nyer kak mun..tang maner yg same tuh..haha..pu3 pon ader eh camera tuh?aper agi sila lah menggambar!!haha

    ReplyDelete
  3. lols kak mun saper yang jeles tak jwb pun tanak arr pegi lunch hahahaha....ader beli sampai mender tu berhabuk dah sebab simpan jer takder mase nak gune...ko arr pegi arr beli myvi leyh bwk jalan2

    ReplyDelete
  4. putri: ya harus join lepas ni..beli gear mahal2x tp simpan..apa kes?? heheheh

    sarah:tang senyum kut mcm norzie..hehehhe..pu3 punya camera agi mahal wooooo

    ReplyDelete
  5. nape kpla u teleng? u amek gmbar mmg suka posing cmtu.. nk at same time klau bleh nk sengeh, muka serius mmg ssah nk jd.. tu sbb pic 1st tu still nk tsenyum..

    ReplyDelete
  6. big fan of chris crockerOctober 22, 2008 at 1:05 PM

    kak mun isk maner ader mahal ...biase2 jer...duit ayah tercinta sya menyumbang sikit jer hahahah....samer jer kamera kiter...herm I LOVE CHRIS CROCKER hahah tak sal2x

    ReplyDelete
  7. hanif: errrrrr..

    big fans of CHRIS CROCKER:sikit pun byk woooo...heheheh..tetiba lak CHRIS CROCKER..hiksss

    ReplyDelete
  8. saya termasuk tak dalam golongan yang jeles tu?

    ReplyDelete
  9. Err.. klu ko tanye aku.. aku nampak professional tuh lebih dr teleng tuh! :)

    Yes gamba korg beramai2 nih mmg nampak professional.

    ReplyDelete
  10. a'ah...mcm norzie pak wan chek.hehe...kak mun mcm paling kecik kat situ.mcm budak skolah.hehhe

    ReplyDelete
  11. keri:kalau terasa termasuk iya la kut

    syira:wahh profesional gituuu

    syhazwa: :( mcm budak sekolah ker?? huh sedihnyaa...

    ReplyDelete
  12. pssttt...yg baju putih tuh ker model tuh
    lawo arrr bju putih tuh MUN...neh yg semakin gagah nk berisikan bdn
    leh t pakai baju n tudung ala² die..ekekekeke

    :P

    ReplyDelete
  13. nak join!! pas tu leh la gandingkan aku ngan si baju putih.. haha

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*