22 October 2008

myTeam


yeahh ni arr team aku masa aktiviti 'shoot for fun'
yg tgh2x tu trainer aku.. cik wan mad namanya..
oh sila lihat ku yg konon nak siyes tapi tersengih gak sikit..
jenis senyum apa ontah...

kami bertiga pompuan dlm grp tu yg hanya menggunakan kit lens ajo..@gigil
mmm..skang ni korunk tgk aku pakai kit lens je kan..
nnti ada rezki lebih korunk tgk lak aku pose ngan lens gedabak panjang!!


hikss..awat kapla aku teleng..hahahaha
aku rase kan..aku lah yg paling junior kut..
hahahha..pasan2x:laughing:

mmm...model yg dlm group aku tu kan..
namanya nadiah..seorang model dara.com
yg bagusnya nadiah ni..dia seorang yg sgt humble..
bagi je apa pose dia akan buat yg terbaik..hihihi
dia pun ada gak slr tu..she's using nikon d40..:thumbsup:

korunk perasan x?? nadiah ni muka dia ada iras2x norzie pak wan chek
pengacara TV3 tu..ke aku sorang je yg rase muka dia mcm norzie..@soal
n3 ni saja nak menjeleskan org itu!!org itu tergolong kepada beberapa org..no need mention..sbb org itu akan paham2x sendiri..lalallala...

credit picture to cik wan mad

mood::mCamera: