21 October 2008

Inilah Kehidupan! This is a life!!

Salam;


this msg is not for u dear
ianya utk boss..hahah a


ok ok..lately terasa cam tekanan hapa ntah dlm kapla ni
rase macam sifat mazmumah tu mengada melampau tau

asik nak mainnnn je dari buat keje

balik rumah pun ngadap lappy main game
(ok kat rumah xpe di abaikan sbb rumah is rumah n tpt istirehat)

hurm,tekanan di maksudkan ialah,
tekanan kerja..sbb kerja yg aku kurang kefahaman
aku bukan xmo tanya
tapi bila tanya buat muka cam garang
tanya buat muka cam annoying..

semua org takut bila nak tanya
ntah lah..xtahu lah..apa nak buat??

google?? bila xpaham??
mmg la google..tp dah google xjumpa gak?? guana?? guana??

lagi satu tekanan kehidupan di KL
ok fine dulu mula-mula mmg nak merasa kehidupan KL ni
tapi bila dah rase cam..eeeeeeee apakah ini??
menyesakkan kehidupan

yes life KL happening
tapi ianya xkan happening jika family tidak tinggal bersama
sumpah!! xtipuu ok!!
hanya org yg rapat dgn family akan merasai apa yg aku rasa sekarang :(

psst Konsert Beyonce batal kan..
hahaha nasib lah aku bukan peminat setia artis artis
aku hanya peminat setia pada gadget!! :p
pegi konsert bayo mahal2x xberbaloi..
dengar lagu tgk performance then balik
baik beli gadget boleh pakai sampai rosak..muahahhaha(*evil laugh*)

tp aku sanggup berhabis duit utk tgk konsert yg ala-ala orkestra
hahahah cacat x?? x cacat ok!! lain org lain sukanyaa..
konsert ala-ala orkestra ada aircond n xpanas.. :p


ini entry luahan hati yg ntah apa-apa
abaikan je lah..
baca entry yg bawah2x yg sgt menggumbirakan hati k :D

with ♥ ;