04 December 2008

Palace Of Golden Horses

weeee...korunk mmg pandai meneka!!
yes 2 minggu lepas kami ke Palace of Golden Horses..
(gila basi citer ni...)
buat apa di sana??
saja lepak2x..ianya ibarat rumah kedua bagi kami..
wahhhhhhhhhhh gitu...hahhaa..
xde lah..auntie ada hal kat situ..
so tugas kami adalah menyebok utk meneman2kan auntie..hehehhe
kami kan anak buah yang baik..hiksss:thumbsup:

jom layan beberapa gambar yg aku sempat amik..
time g sini..aku tgh lalok demam..!!!
lalok..lalok pun..ada arr beberapa hasil tangkapan aku..
ada sesiapa planning utk honeymoon kat sini??

Align CenterPhotobucket
kuda-kuda

Photobucket

bilik ni kan penah di diami oleh vip2x yg agak well known..hiksss..
aku ada snap list name tu..tp xjelas la plak..

Photobucket
dah nama pun Palace of Golden Horses..
tandas pun ada kuda gak!!


Photobucket
view from the room
mood::mLove:
Munirah Abd's Facebook profile

7 comments:

  1. lom tanye lg dah kasik jawapan..

    ReplyDelete
  2. salam kenal...
    nice blog...mind to exchange link??

    me -lily lotus-

    ReplyDelete
  3. hmmm.... kak mun kene byk ambik gambo...

    ReplyDelete
  4. @sam, she did ask.. but in her previous n3.. so ini la jwapannye.. huhu.. apapun, nice view.. comfortable place..

    ReplyDelete
  5. wahhhh... *sambil nganga chomel* bile la bole stay kat sini...huhuhu...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*