24 December 2008

cheese cake

oh please proud of me..
cos i'm baked a cake ok!!
but as usual helped by umi too..:laughing::laughing:
aku mana reti nak bakar2x cake ni..
setakat sukat bahan...masuk2x bahan..tu aku tau la!!
tp nak tgk dah pukul sebati ke...masak betul ker..
itu umi punya job!!! hehehhe...
hey...at least aku ada di dapur tau!!! @jelir

tadaaaaaaaa ini la cheese cake nya...
first time buatt tau!!!!!!!!!
so please proud of us (umi and i)

Photobucket

Photobucket

mood::mKipas:
Munirah Abd's Facebook profile

5 comments:

  1. gud try tuh...hehehe.. tapi akak tak minat plak cheese cake..kalau tak harus nak nerai..hehe

    ReplyDelete
  2. fuyooo sedapnye cake nak sikit.. terliur2 dah nie sib baik x ngidam hiks

    re = tunggu moon kawin baru cik mya make upkan yer hehehe
    oo ada momok yer hehehe

    www.quefamili.com

    ReplyDelete
  3. erm..im proud of u.. ok la tu pmulaan.. blaja lg k.. suh umi ajar msak lauk pauk plak.. hehe..

    ReplyDelete
  4. sedapnya cheese cake.. bukak sekolah nie nak ajak hubby pegi makan lah.. yummy!

    ReplyDelete
  5. adenium: hehehe..thanks akak...

    mama mya:apa agi kak g carik di kedai kek berhampiran...kalau ngidam apa salahnya..mya nak adik tu.. :P

    Hanif:errrrrr..masak lauk??? pardon me?? hehe

    fararusdi:heheh ajak jgn xajak k...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*