16 December 2008

Blogger Wedding of the YEAR!!!

pengantin yg berseri pada n3 lepas tu kak ceera laa..
cantekkan!!!!
uishh harus arr kak ceera cantek!! itu kan hari kak ceera..
mmm..nnti hari aku..harus cantek juga...lallalala
mari layan sekitar majlis kak ceera n ciput..
dat day hujan tau..so kak ceera n ciput xdpt nak berarak..
hujan rahmat tu..hujan keberkatan utk majlis.....

Photobucket
aku pergi ngan putri and jijah....

Photobucket
i met 2 bloggers yg best and happening!!

Photobucket
harus bergambar with the bloggers...
wif kak red, kak umi and kak mayang
hehhe ini je yg aku kenal..yg lain aku rase cam kenal..
tp aku ni ntah ngades malu2x nak tegur..ceitttt!!!
yg betul2x kenal aku confident nak tegur..
yg kurang kenal sorry ye..bukan xmo tegur..
takut tersalah sebut nama blog..hehehe

Photobucket
kami bersama pengantin


Photobucket
kak red and family..
hampir setiap hari aku baca blog kak red ni..
sbb penulisan beliau yg sgt sempoi...
lebih2x agi aksi sentap gegirl anak kak red...
see aku sempat gak tangkap aksi sentap
mata gegirl seksi n tajam wooooooo...

Photobucket
the gift

Photobucket

maaf ye..gambar2x aku ni huduh kan..
nama je kamera gedabak giler..tp..
mincik aku tgk gambar2x aku ni..
serba xkena ari tu..n aku blur nak guna setting apa..
ni maknanya apa?? maknanya aku fail indoor lagi!!
maafkan aku je lah ye..sbb aku kan masih proses blaja!!
pakai pun xsampai 6 bulan tau!!! hehehhe
minggu depan aku stat cuti!! aku akan praktis abis-abisan indoor!!
even aku masih lagi pakai kit lens..@sedih
itu tidak akan mematahkan semangat aku!! wuuuhuu!!
psssttt...ada xsesapa nak sponsor aku flash gun!!??? hikssss:rockon!:


napa kat entry ni..muka aku tembam arr???@sedih


mood::mKipas:
Munirah Abd's Facebook profile