16 December 2008

Blogger Wedding of the YEAR!!!

pengantin yg berseri pada n3 lepas tu kak ceera laa..
cantekkan!!!!
uishh harus arr kak ceera cantek!! itu kan hari kak ceera..
mmm..nnti hari aku..harus cantek juga...lallalala
mari layan sekitar majlis kak ceera n ciput..
dat day hujan tau..so kak ceera n ciput xdpt nak berarak..
hujan rahmat tu..hujan keberkatan utk majlis.....

Photobucket
aku pergi ngan putri and jijah....

Photobucket
i met 2 bloggers yg best and happening!!

Photobucket
harus bergambar with the bloggers...
wif kak red, kak umi and kak mayang
hehhe ini je yg aku kenal..yg lain aku rase cam kenal..
tp aku ni ntah ngades malu2x nak tegur..ceitttt!!!
yg betul2x kenal aku confident nak tegur..
yg kurang kenal sorry ye..bukan xmo tegur..
takut tersalah sebut nama blog..hehehe

Photobucket
kami bersama pengantin


Photobucket
kak red and family..
hampir setiap hari aku baca blog kak red ni..
sbb penulisan beliau yg sgt sempoi...
lebih2x agi aksi sentap gegirl anak kak red...
see aku sempat gak tangkap aksi sentap
mata gegirl seksi n tajam wooooooo...

Photobucket
the gift

Photobucket

maaf ye..gambar2x aku ni huduh kan..
nama je kamera gedabak giler..tp..
mincik aku tgk gambar2x aku ni..
serba xkena ari tu..n aku blur nak guna setting apa..
ni maknanya apa?? maknanya aku fail indoor lagi!!
maafkan aku je lah ye..sbb aku kan masih proses blaja!!
pakai pun xsampai 6 bulan tau!!! hehehhe
minggu depan aku stat cuti!! aku akan praktis abis-abisan indoor!!
even aku masih lagi pakai kit lens..@sedih
itu tidak akan mematahkan semangat aku!! wuuuhuu!!
psssttt...ada xsesapa nak sponsor aku flash gun!!??? hikssss:rockon!:


napa kat entry ni..muka aku tembam arr???@sedih


mood::mKipas:
Munirah Abd's Facebook profile

11 comments:

  1. hoho
    org dah cantek..
    kawen lg lar
    :D

    ReplyDelete
  2. wah, kak mun da jumpa kak red face to face.

    ReplyDelete
  3. haah cantik.
    mun, kit lens takde masalah, flash tu yg penting

    ReplyDelete
  4. wah best jumpa kawan2.. ceera cantik sangat.. http://www.quefamili.com

    ReplyDelete
  5. hi munirah.. u pakai camera aper?? mmg indoor setting susah sikit....
    sebelum nak amik gambor kena lah main main ngan dia dulu... hihi visit my blog... i ni+my hubby peminat photography...
    can i add u to my link?

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru.. xtlewat kot wish ni utk kak ceera.. tahniah.. smoga kekal shingga ke anak cucu n ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  7. akak nmpk awk gak.. tp akak pun cam ragu2 nk menegur.. :D

    ReplyDelete
  8. gambar pengantin pompuan mmg cantik gilerrrr (dah mmg org cun pun kan..)tapi yg lelaki nampak sgt gelapnya...

    akak perasan pun Mia nampak gelap sgt dlm gambar...tu lah byk sgt main kat luar...

    awak cakap awk tembam..hakak nih lagilah 10x tembam ha.....

    ReplyDelete
  9. nanonano : hehe nnti nano kawen pun cantek melatop2x

    k.e.r.i. : join la potluck kak red nnti..

    fazrin2211 : fazrin pinjam duit nak beli flash gun boleh??

    Mama Mya : hhee best..jumpa dlm alam maya je..skang jumpa alam realiti..


    Yatie SawaNiLa :jom2x link bersama2x..i pakai 400d


    Sir Hanif Abd Nasir : amin~~~

    Mya : tu arr nak tegur..confuse nama n blog..sbb byk mya..

    umimia : saya dah cuba pelbagai cara nak bagi sama rata color pengantin laki n pompuan..tp gitu gak jadinya.. aah saya pun perasan mia agak gelap sikit..nnti saya cerahkan balik..guna kuasa ajaib..eh..akak kat alam realiti nampak kurus..siyes x tipu..

    ReplyDelete
  10. apsal gambar seera yanag haku ambik tak semenarik ko nya erk dik.... heheeh

    ReplyDelete
  11. Owh.. pegi wedding Ceera yea..
    Lawa je gmbr2 ngn editing tu :)
    Gmbr makanan x de ke? ;)

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*