18 December 2008

Pic Dolu-dolu

nak tgk pic aku masa kecik2x x??
time belum pandai jalan lagi..
hehehe exclusive ni aku kasi tgk...
even xnak tgk pun..korunk tgk jugak tau..hikss
dulu masa kecik2x aku ada nickname yg umi bagi..
iaitu INTAN!!! hahha sila percaya ye..
y INTAN..not sure la..tp umi suka..n suppose nama aku ada INTAN..
tapi ayah lak xbrapa suka..
maybe for umi INTAN ni sbb aku kan anak sulung..
konon2x INTAN permata dlm keluarga laa...hehehe
dulu umi n ayah nak dpt kan aku kena tunggu 5 thn woooo..
lamakan..so selepas penantian 5 thn..lahirlah puteri sulung yg di beri nama MUNIRAH!!
hurmm..aku cucu sulong sblh umi..n cucu sulung pompuan sblh ayah..
korunk boleh imagine betapa gembiranya 2x keluarga akan kelahiran aku..
wahhhhhhh..ada riak vangga di situ..hiksss..:mockery:
so apa-apa pun sila layannnnnnnnnnn...gambar2x di bawah..@malu


taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Photobucket
time ni 2 bulan kut..hikss ada doraemon lagi..

Photobucket
heheh..sudah pandai meniarap..

Photobucket
yeahhhhh mari kita buat sepah!!! hahahhaa
nampak kat tepi gambar tu ada bulan n tahun kan..
Apr 85..means aku lom setahun agi..

ok dah jaja sikit2x je..
nnti aku jaja pic aku dah pandai jalan lak..

mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile