17 December 2008

Makan di Kg.Baru

n3 lama lupa nak publish..hikss

time: after office hour
venue:chop & stick kg.baru
date:12/12/08 (Friday)
ahli yg terlibat: officemate
agenda:makan2x

hari kejadian badan aku xsedap giler..
panas semacam..tp ku gagahkan juga g..
sampai sana haram aku nak order..
tu pun share2x ngan Papa and Putri
makanan sampai aku makan garlic bread secoit jeee..
arghhhhh selera langsung xde!!!!
dah lah selera xde..layanan pihak restaurant lak cam hampeh!!
dah lah hampeh..lampu yg konon ala2x romantik kat meja kitorang leh plak melatop!!
apa kes weii!!!!!!!!!! kena makan dlm golap..
tumpang lampu2x romantik di meja bersebelahan..
diorang try ganti mentol tp xdpt nak on!! maknanya apa tu??
makanan lak..boleh laaaa tahan..

n service kedai pun mcm hampeh..
ada ke patut..putri tanya tpt basuh tgn kat mana??
boleh waiter tu jawab .."hah basuh kaki"
wei pokak ke..dah sah2x suara putri tu kuat!!
lain kali korek telinga ye bang..byk sgt taik telinga tu!!
sabarrrrrrr jela...

memandangkan kesihatan kureng sihat..
gambar byk di ambil oleh Papa & Putri..
Papa & Putri pun dah xde semangat nak amik pic makanan..
dah gaya gitu service kan..xkose nak promote!!!
yg aku bg nama kedai tu bukan promote tau..
nak suh korunk jgn pegi gak..muhahahahha gila kejam aku!!
xkesah la korunk nak g ke x..yg penting aku dah xmo p kedai tu!!
so dah2x ngomel layan gambar lak...

Photobucket
aku,putri and papa..
iza,didi ngan zura
iza ngan didi ni share blog yg sama..
ala yg aku promote dulu..

Photobucket
tgk papa pun geram..sampai begitu sekali reaksi muka papa
aku dah melepek..
eh ..didi pun melepek???

Photobucket
kita pulang dgn kehampaan.len kali kita p makan tempat lain lak eh..
memasing konon2x ceria..dlm hati membara marah
aku lak muka gembira dlm sakit..


to Iza,Didi & Zura
thank you belanja kami makan..!!
Next time turn kami pula..hehehe
mood::mKenyang:
Munirah Abd's Facebook profile

5 comments:

  1. wahhh meriah nye korank.. nak join yang?

    ReplyDelete
  2. ak rase la kak mun waiter yg layan kite tu....spm tak kredit bm la.....tu pasal bodoh piang mcm tu....anyway sebelum ni ak makan ok je kat situ....nk wat lawak kunun...tp lawak membodohkan diri...kekadang kesian org mcm ni...nk wat lawak tapi membodohkan diri sendiri...tu la lain kali bagi kredit bm tu...tak pun amik kertas julai....hehehe

    p/s : cite mengenai spm ni adalah andaian ak semata-mata...tak merujuk kepada sesape....ak merujuk kat sedara ak sorg tu je..tak pass bm pun hantaran 8ribu...dunia...oh dunia

    ReplyDelete
  3. dlm gmbar pulang kehmpaan kt bwah tu ada 5org.. klau 3org sure dah leh buat lagu bujang lapok.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. kedai tue nak suh romantik lagi tue itu pasal dok bergelap gulita hehehe.. sabor jek laa makan dalam gelap dah laa layanan suam jek harus akak ngamok hiks (sikit2 mengamok akak nie hahaha)

    re = kumpul duit manyak2 dulu moon pastu kawin wat meriah gitu jgn lupa jemput cik mya

    ReplyDelete
  5. ladykiki:jom2x join..tp bukan mkn kat restoran ni arrr..

    didi:walaweihhh kazen ko tu biar betik..xpass spm hantaran pun byk sampai 8 ribu..wooooooohoooo

    hanif:tu arr kan..mmg muka kehampaan..

    mama mya:romantik mende..hampeh je lebih....ciitttt..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*