31 December 2008

2008- The Conclusion

rase mcm kejap je kan 2008 ni!!
esok dah masuk 2009!!!
so korunk azam 2008 dah tertunai???
aku?? ada lah yg tertunai dan ada yg tidak...hehehe
so ni nak aku simpulkan pasal tahun 2008..hehehhe

family
pada tahun 2008..family aku mcm biasa spt thn2x lepas..
gaduh gedik2x antara adik beradik itu biasa!!!!
tapi kami saling sayang menyayangi antara satu sama lain!!!
umi dan ayah pd tahun 2008 seperti juga tahun2x lain..
parents yg sgt cool!!!! kami sayang UMI dan AYAH!!!
alhamdulillah..thn 2008 angah dah grad n selamat convo!!
dan angah juga sudah mempunya kerjaya sendiri...
ikut jejak langkah ayah menjadi pendidik anak bangsa..
adakah aku juga akan ikut jejak langkah ayah???@soal
thn 2008 juga telah menyaksikan seorang lagi anak dara ayah ke MELAKA..
alhamdulillah Alang melanjutkan pelajaran ke UiTM Melaka
dalam jurusan Diploma Sains Kuantitatif..
dan result alang pada sem 1 agak bagus!!
keep it up Alang..
Adik pula mengambil SPM pada tahun 2008..
harap2x keputusan SPM adik cemerlang...amin~~~
Za'im..hero dlm keluarga kami..dah semakin longkai dah!!
dah bujang dah adik aku yg bongsu...hehehhe


kesimpulan utk thn 2008.. kami adalah "1 HAPPY FAMILY"

study

get an A for final project!! yes I did it!! woohooo
master in JAVA?? erkk masih belum lagi..masih lagi blaja..
CGPA first class?? huh xdpt la.. anyway xpe..at least aku dah abis blaja!!!
tiada lagi title student..
insyaALLAH next week akan bertugas di.....?? tungguuuuu..
nak tau jawatan apa??? oso tunggu....gaji brapa??ah xperlu tahu itu!! hehehe

so itu kesimpulan blaja aku yg akhirnya tamat secara rasmi pada tahun 2008!!
aku sgt2x bersyukur..even aku tamat blaja pada usia yg agak...paham2x la ye..
tp aku tersgt la puas hati dgn pencapaian aku skang ni..
one step forward!!! new world!! new life!! new friends?? hehehhe

love
alhamdulillah...hampir 6 thn kami jalinkan hubungan..
gaduh2x itu biasa lah..
lebih faham memahami antara 1 sama lain..


kesimpulannya...aku sgt happy bersama dia..
xleh nak simpul lebih2x...i malu @malu

friends
aku ada bykkkkkkkkkkk kawan!!
n aku sgt bertuah sbb ada kawan mcm kawan2x aku!!
korunk yg baca blog aku oso kawan aku!!!
byk gak dpt kawan baru thru blog ni!!!
thanks ye baca blog yg xseberapa ini...
n pada kawan2x aku yg di kenali di alam realiti..heheheh
semoga kenangan 2008 kita jadikan sebagai kenangan yg paling terindah ye!!
especially buat teman2x BITS!!!!!
dan kawan2x aku yg lain..terutama yg sebaya ngan aku..
terutama yg dah kahwin pada tahun 2008!! gua sgt jeles sama lu olang ok!!!
kahwin xmo tunggu aku..!!! hiksss..apa2x pun smoga berbahgia hingga akhir hayat ye..

kesimpulannya..teman2x pada 2008 akan sentiasa di ingati..
eh kita masih berteman tau pada 2009 dan tahun2x akan dtg..!!
pendek citer..kawan hingga akhir hayat!!!!!


so itu lah kesimpulan utk 4 perkara yg agakkkkk penting dlm hidup aku!!!
harapan aku utk 2009...oh itu nnti kita citer...






mood::mRambut:
Munirah Abd's Facebook profile

7 comments:

  1. wah mun...lovely year kan 2008..tahniah..for 2009...mudah2an lg baguih dr 2008 ek..cpt2 keje & kawen..aminnn

    ReplyDelete
  2. salam maal hijrah..
    i'ev link urs k..

    ReplyDelete
  3. tahun 2008 gak ko kenal aku mun,wakakakakakak. semoga bahagia selalu k.

    ReplyDelete
  4. hepi new year! hepi2 selalu yerrr..

    ReplyDelete
  5. mmm... same2 rase malu bile membaca psl love itu... *ahaks*...

    ape2 hal pon janji hepi btol tak yang??.. hehhe...

    ReplyDelete
  6. adenium: same 2 u akak

    della: hehehhe..amin juga

    mulan: salam maal hijrah juga

    lily lotus:u 2...happy2x slalooo

    reena:yeahhh...happy itu penting

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*