19 December 2008

New Life Begin

wahhhhhhhhh..tamat sudah LI..
next mission carik koje!!!!


koje..koje..di mana ko koje..
just rest only for 2 weeks..
hope dpt keje dlm bulan 1..
y stat awal?? holiday la lagi!!
(antara suara-suara yg berkata2x dgn ku)

ini jawapanya..hahhaha

  1. aku sudah tua..(yes aku ngaku tua..even muka aku look younger!!)
  2. aku byk hutang!! nak aku habaq mai ke bapa hutang aku.. byk wei..lebih rm10 ribu!! ni semua hutang blaja..nasib lah time degree aku blaja dpt scholarship..kalau x..(sblm UTeM aku blaja kat poli and ada amik cert MLVK..)
  3. angah aku dah keje..xkan kakak dia nak dok melanguk kat umah tanpa hasil!!!
  4. aku nak kawin..aci kan alasan ni..sbb ia bersangkut paut ngan alasan 1
  5. ayah aku dah xmo support aku..sbb aku dah layak carik keje..lama wei ayah aku support aku..anak org lain dah bagi duit kat mak ayah..aku dok hegeh2x belajar kan..xpe ilmu punya pasal..
  6. kwn2x baya aku semua dah koje..semua dah pakai kete..aku pakai apa??? tp aku pakai baju..hahhaa

so itu lah 6 alasan yg aku rase kukuh bagi aku..y aku nak stat keje awal!!
hmm..ikutkan hati aku ...aku pun nak holiday lama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
n buat pengetahuan korunk..kalau x..thn dpn aku kena sambung master..
ater aku kan budak scholarship..nasib baik penaja aku kata xyah sambung dulu..
hahhahaha...boleh keje dulu...xyah pk sambung study..ku suka!!!!!!!!!

skang carik keje..keje mana dapat aku amik je..
n kawan2x yg lain jika mahu holiday..selamat holiday!!
(ku jelesin..akan ku kumpul duit utk g holiday juga!!!! lalallala)
kepada yg akan stat keje lagi awal dari aku...selamat bekerja ye!!!
kita jumpa time grad nnti ye..insyaALLAH...

grad?? xsabarnya nak pakai robe!!!!!
mood::mRambut:
Munirah Abd's Facebook profile

6 comments:

  1. semoga cepat dapat kerja n cepat kawin hehehe

    re = cuba lagi yer
    (http://www.quefamili.com)

    ReplyDelete
  2. waaaahhhhhhhhhhhh dah grad!!!! jelesssss!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. good luck for the new life..:)

    ReplyDelete
  4. syg, selamat menmpuh alam pkerjaan sbenar.. idup ini pnuh dgn dugaan dan cubaan.. sama2 la kte mnmpuhnye.. caiyok2...

    ReplyDelete
  5. LI tu latihan industri ek?brapelame ek

    ReplyDelete
  6. mama mya:thanks kakak

    lilred: hehehhe..jgn jeles...nnti u grad pulak ye..

    Idayu:thank u :)

    Hanif:yeahhh caiyok2x..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*