03 July 2008

MALAS


siyes aku mmg xde mood nak mengupdate blog ni...@sigh
huarghhh..next week dah stat intern!!
@gigittakot la...stat from saturday dunia ku tiada intenet..
warghhhhh..amat kebosanan ok!!!! aku intern di KL..
so haruslah duduk umah auntie..umah auntie lak xde intenet..cissss
bukan aku xnak ulang alik..tp penat lah beb!!@penat
xsanggup aku nak bangun pukul 5pagi..dah la sejuk..
ada jugak yg xmandi g opis kang!! ahahahha..
ye aku takut mandi pagi!!
(ngee..statement berani ni!!)


ngee..so blog ni maybe akan di update setiap ujung minggu..
sbb xkan aku nak guna tenet opis lak kan..gilo apa!!
dah lah ko intern tpt dia...dah bg tpt intern tu dah cukup bersyukor la!!
(tp kalau dah xde kerja apa salahnya!!@setan)
ishk..agaknya keje apa lah yg dia akan bagi nnti kan!!
eeee..gue takot laa!!!
dup..dap..dup..dap..

mood::sleepy:

2 comments:

  1. erm..malas? i oso malas.. xde idea nk update.. huhu..next monday is ur new experience.. all the best.. i'll will always support u my dear.. caiyok2.. ttg tenet tu, if ada msa apa slahnye guna tenet kt office.. tp jgn la lma2 smpai keje xjln.. huhuhu.. erm..every weekend u balik umah ek??

    ReplyDelete
  2. @ hanif :takottt...uwawawwawa maybe..balik every weekend..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*