08 July 2008

untitled

do u know this girl??
@maribudak BITS kalau xkenal aku sepak!!!@tumbuk@tumbuk@tumbuk@tumbuk
yeahh ini lah Putri Nor Ashiqin Md Bakri..
wif her new look ok!!! cantek kan..
(dia baca sure perasan abis..tp kamu mmg gorgeous pun!!!)
inilah kami bertiga yg intern bersama2x(kualiti pic kurang memuaskan!!)
huhuh..1st day diorang rajin giler..
aku agak kemalasan!!! terlampau malas!!! hehehehe
xde mood nak intern lagi la!!!!
mood::sleepy:

15 comments:

  1. xde smgt? wut happen? i tgk bsmgt je.. huhu.. so, hows ur first day? tired ek?? cian dia.. tp msa tggu bas mcm bsmgt je.. huhu..

    ReplyDelete
  2. sayep dok kenal pom diyer???

    ReplyDelete
  3. waaa........!!! comel! aku nyaris tak kenal mula2! u look diffrence!! bagus, satu pembaharuan yang amin........... thumbs up to putri!!

    ReplyDelete
  4. pewit..Putri..Kak Mun,sampaikan salam aku pada dier eik..hee..

    ReplyDelete
  5. @Hanif:u je nampak i semangat...dlm opis tu i lemah giler xde mood langsung!!!

    @nanonano:huhuh dia budak kelas kiter arrr..mmg awak dok kenal..

    @razif:amin~~

    @martin:ok nnti akak kim salam kat dia..

    ReplyDelete
  6. aduh, naseb baek la da ade bf, klu x da lame ak ngurat..syabas pu3, sgt2 ske tgok ko da btudung..jgn sbb LI, jgn sbb bf soh, tp sbb yg dekat ats sana..

    ReplyDelete
  7. Hukhuk...comelnyer PU3 pakai tudung..tahniah put..jgn tanggal2 lagik tao..jgn jadik cam owang len..trus kan sampai bebiler...ermh..cantik sgt ko..KAK MUN CAKAP KAT PUT DIE SGT CANTIK PAKAI TUDUNG!!!

    ReplyDelete
  8. kenapa dia tetibe pakai tudung? kemusykilan melanda. ke tempat LI tu kena pakai tudung? xpun mmg dia nak pakai. tuan tanah, sila jwb. hehe

    ReplyDelete
  9. ala putri ku sayang, comel nye dia... ko pakai tudung lagi comel la.. hehehehe, kak mun kirim salam comel kat dia, lambat ckit view kak mun nyer blog... all the best to all of u...

    ReplyDelete
  10. comeynye member aku sorg ni...huhu tq kak mun upload bg ktorng yg jauh ni tgk..hehe

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum hehe trima kasih semua suker saya pakai tudung...putri pakai sebab nak pakai lah dah lama dah bgtahu kak mun nak pakai kan kan kak mun....hehe korang yang tgh LI gambate kay ...herm herm herm mkn kat KLCC mahal....kat maner kat klcc mkn besh ek dan murah...kak mun cik choki saper...

    ReplyDelete
  12. @vanillacoke&Anonymous:sapa ni???

    @Jijah aka Sarah:OK!!

    @Choki:pu3 dah jawab!!

    @raditz:sama-sama

    @mishputiga:budak dip dulu..skang dah sambung degree kat utem..

    ReplyDelete
  13. isk.
    tak perasan lgsg ni put.
    lainnye.
    masih comel mcm biase.
    congrats put.=)
    maap ye put.
    si choki ni mmg mcm ni.hihi

    ReplyDelete
  14. pasni turn jijah plak, mari doa ramai2 cepat untuk jijah, amin..........

    ReplyDelete
  15. comel.. mkn kat lori murah.. klcc mahal

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*