27 July 2008

the suprised!!!

ok2x ni n3 pasal "suprised party" yg konon Syira buat tu!!
sampai je MV after bersesak dlm train tu kan..aku lapa giler la wei..
tp aku xtau napa aku xnak tanya Syira nak makan kat mana??
so aku ikut je la dia yg konon nak g MPH..
:think:time ni aku dok pk gak apa "suprised party" yg di buat ni..
so dlm hati igt dia nak beli buku dulu then baru nak buat kut..
tp pelik gak y rushing sgt nak g MPH tu..macam boleh lari je..
dah sampai MPH lak..aku pelik..y dia tak masuk MPH..
tp dia menonong masuk Secret Recipe..kelam kabut ok Syira time ni..
aku cam biasa blur n bila dia kelam kabut..aku pun naik gelabah gak ar..
siyes..aku mmg jadik lurus je time ni...
n oso dia tarik kuat tangan aku..aku ikutttt je....
kira macam kena pukau la...
then Syira g kat one table nie..aku ikut je la kan..
aku nampak 2 org mamat..yg sorang mamat badan besar..
aku xpasan muka..yg sorang lagi siyes aku xkenal...
aku igt kawan syira..:xtaoo:
then bila aku tgk muka mamat badan besar tu..:suprised:
"Eh u macam mana u ada kat sini!!!"
"Bukan u ada kat Kangar ker??"
korunk tau xsapa?? si Muhammad Hanif..
bertuah betul..Syira lak kata.. "Hah ni la suprised ko!!"
huarghhhh rupanya suprise Muhammad Hanif yg rancang!!!
siyes wei...aku mmg xdpt hidu rancangan diorang ni!!
"guys korunk mmg bagus lah buat rancangan!!!"
especially u, Muhammad Hanif...!!!"

aku mmg mati2x igt Muhammad Hanif ada kat Kangar agi..
ciss..rupanya dah hari Jumaat dia dah sampai KL..
n aku boleh xtau...cisssss...
rancangan berjaya n lakonan yg cukup bagus from both of u!!!


aku igt suprise aku stop setakat tu je..rupanya..
tetiba mamat2x Secret Recipe dtg bwk kek..:cake:
sambil nyanyi..v7
"Allah Selamat kan Kamu!!!"
huarghhhhh...malu beb!!
tak pernah aku alami ini smua!!!:happy1:

Thank you guys..:iloveu:
Love you guys sooooooooooo much!!!!


Muhammad Hanif I cinta u more la!!!!v7
mmmmmmuahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:love2::love2::love2::love2:

tgk pic kek dulu ye...pic lain next n3
haruslah byk n3 kan..blog ni kan hampir bersawang!!!

mood::inlove:

4 comments:

  1. huhu..i love u more too syg.. muakhhss.. =* hope u will remember this suprised 4 a long time.. it took more than 2weeks to plan.. hahaha.. thanks to syira 4 giving full cooperation.. n thanks oso to my kazen n secret recipe guys.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. @Hanif: mmg sentiasa akan igt sampai bila2x!!!

    ReplyDelete
  3. hehe..no prob! asalkan korg bahagia.. :)

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*