28 July 2008

Congratulation Syida!!!

Smalam aku g kenduri kahwin classmate aku!
Ni classmate SMKTD..time fom 3!!!
Nama dia Syida Zulia..hubby dia kalau xsilap nama Fairuz kut..:ntah:
Tahniah ye!!:kawin:
Moga berkekalan hingga ke anak cucu..hehehe

Dulu aku penah citer kan kawan aku Hafiz kahwin!!!
Time Hafiz kahwin aku dok rase macam kahwin main2x je..
But dis time mmg aku rase kahwin betul2x..
Tp ade skit kelakar arr yg happen time majlis dia ni!!
no need to mention here la..heheheh

Apa-apapun congratz again to both of u!!!!!!:pompom:

lepas ni sapa lak nak kahwin!!
Sila-sila jemput aku..aku pasti dtg..kalau xde hal la!!!:lol1:


ini lah dia Syida Zulia
wif her husband
pelamin yg cantek..
warga xSMKTD yg hadir..hehehe
Aizul,Upik,Syira,Syida and aku..
Cam biasa segala baju tudung termasuk kasut aku di taja oleh ahli keluarga aku!!
Maksudnya..aku pinjam baju n tudung angah!! hahahha...
kasut aku rembat umi punya!!
hahaha
Upik,Syira and aku..kitorang tgh wat xtivit pompuan dlm kete ni...
Xtiviti apa?? ishkk ada laaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mockery:

mood::devilishgrin:

4 comments:

  1. wahhh..awk nmpak ijo.. huhu.. erm..dah bleh agk dlm keta dok buat ape.. sdap x ktupat tu??

    ReplyDelete
  2. soalam lazim yg org suke tanye farihah....skang farihah nak pjg2 kan ke munirah plak....munirah n hanif bile lg??? huahauhauhua

    ReplyDelete
  3. erm..soalan cepumas.. apa2pn, let us wait k.. Insyaallah klau dah tiba msanye, nnt akan diberitau.. tp bkn dlm masa yg terdekat ni.. tul x syg??

    ReplyDelete
  4. kena kumpul duit dulu laaaa...huuuhuh

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*