28 July 2008

Congratulation Syida!!!

Smalam aku g kenduri kahwin classmate aku!
Ni classmate SMKTD..time fom 3!!!
Nama dia Syida Zulia..hubby dia kalau xsilap nama Fairuz kut..:ntah:
Tahniah ye!!:kawin:
Moga berkekalan hingga ke anak cucu..hehehe

Dulu aku penah citer kan kawan aku Hafiz kahwin!!!
Time Hafiz kahwin aku dok rase macam kahwin main2x je..
But dis time mmg aku rase kahwin betul2x..
Tp ade skit kelakar arr yg happen time majlis dia ni!!
no need to mention here la..heheheh

Apa-apapun congratz again to both of u!!!!!!:pompom:

lepas ni sapa lak nak kahwin!!
Sila-sila jemput aku..aku pasti dtg..kalau xde hal la!!!:lol1:


ini lah dia Syida Zulia
wif her husband
pelamin yg cantek..
warga xSMKTD yg hadir..hehehe
Aizul,Upik,Syira,Syida and aku..
Cam biasa segala baju tudung termasuk kasut aku di taja oleh ahli keluarga aku!!
Maksudnya..aku pinjam baju n tudung angah!! hahahha...
kasut aku rembat umi punya!!
hahaha
Upik,Syira and aku..kitorang tgh wat xtivit pompuan dlm kete ni...
Xtiviti apa?? ishkk ada laaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mockery:

mood::devilishgrin: