06 July 2008

Senior Hampeh!!

ari tu masa birthday Muhammad Za'im (my lil bro)
aku ada promise nak belikan jersey Arsenal kan..
so ere it is...@sederhanani pun Muhammad Hanif tlg belikan..
aku mana la reti nak carik jersey ni!!@garu@maludia ni pemalu la..suh amik gambo baju je..huhuh
dah dalam seminggu gak arr dia pakai baju ni..
(baju ni dah lama beli..tp dia baru dpt pakai...sbb dok hostel)
so by this week dia bawak la baju ni g hostel dia..
gila hampeh punya senior dia nak pinjam baju dia..@sakit
so dia ckp la xboleh sbb kakak dia belikan..
boleh plak senior dia ckp dia hampeh!!

wei senior ko tu yg hampeh..dah la nama Macha(adik aku ckp nama dia Macha!!) mmg ko tu Macha..sesuka ati je ko kan nak pinjam baju adik aku!!..nasib baik adik aku ni bijak skit x nak bagi ko pinjam..kalau dia bagi..mmg aku carik ko kat asrama tau!!!@tumbuk@tumbuk@tumbuk@tumbuk@tumbuk
adik aku citer b4 dis kawan dia penah bagi pinjam baju kat senior dia..
dah buat harta dah pun..mintak balik..dia pulangkan yg dah koyak2x..
gila punya hampeh punya senior!! (hah keluar ko bahasa macha aku!!)
aku dah pesan kat Muhammad Za'im..simpan je baju tu kat rumah je!!

so kepada senior2x..sila jgn buli adik junior ye..
kalau nak barang tu..sila beli sendiri!!!@ketuk

mood::angry:

2 comments:

  1. bgus zaim.. jgn tkut sgt dgn senior tu.. malaysia ada undang2.. diorg xkn brani buat if kite brani.. erm..ckp kt senior tu klau nk baju tu kasi duit nk tolong beli..

    ReplyDelete
  2. bgus zaim.. jgn takut dgn senior tu. Malaysia ada undang2.. diorg xleh nk kcau junior xtntu psal.. erm..ckp kt diorg, if nk baju tu, bg je duit bleh nk tlg beli kan..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*