27 July 2008

Komuter

giler la wei..ptg smalam odw ker MV kan
hazab gilerr...org ramai giler kat komuter..
aku ngan syira dah rase mcm kat Bombay tau..
kena berebut naik train..pack macam sardin!!!!
time ni aku ngan syira dah sampai MV..kat MV pun org ramai giler nak nek train!!

huarghhh aku tau la sale..tp kuar lah ari lain!!
sebok je tao!! ishkk..
actually aku ngan Syira ke MV kononnya ada "suprised party" la utk aku!!
si Muhammad Hanif ckp Syira buat "suprised party" utk aku..
Muhammad Hanif gak kata siap dah tempah meja bagai la..
tapikan rupanya kan..
mmmm..next n3 k aku citer!!!

mood::siga:

4 comments:

  1. erm..sian awk kna bersesak2.. msa odw balik ke s.alam xbersesak2 ke nk naik kt klsentral tu? erm..org rmai sbb gaji dah kuar kot syg.. huhu..suprised party?? erm..wut hapen ek? =p

    ReplyDelete
  2. @Hanif: itu la i pun rase sbb gaji kuar..n PTPTN , JPA dah masuk..student pun sibuk nak shopping!! I punya bila nak masuk ni!!! benci tol!!!

    ReplyDelete
  3. erm..sbut psal ptptn, i pnya pn lum kuar lg.. adusss.. duit duit.. di mana kau duit..?? huhu..

    ReplyDelete
  4. urmmm aku rase..sesak ari tuh sbb harga minyak mahal laa. So, sume pon nak naik train. ahaks~!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*