16 July 2008

camni la..

korunk yg berminat nak jawab cuba teka tu kan..:cool2:
korunk kena bagi jawapan yang tepat lagi jitu tau..

@takbolehiskk ye lah mana leh bagi camtu je hadiahnya..
(walaupun hadiah xseberapa tapi hadiah gak tau!!!)

cth arr kalau jawapan korunk kek lapis kan..
so korunk kena bagi detail kek lapis sarawak ke..

kalau cth jawapan jeans.. jeans levi's ..

@senyumkenyitlebih kurang camtu lah..

paham kan..

xpaham sila tanya ye..tu pun pada sapa yg berminat la..


mm sila tinggalkan jawapan anda pada comment ye..
no answer in shoutbox..
:music1:aku xkan layan nya..

setakat ni xde sapa yg betul..
sbb xbagi detail..:cry5:
hisk...aku dah bagi hint ni..

:hoooray:

ni sampai ari khamis je tau.
after dat cuba teka ended..

Sekian Harap Maklum:happy3:

mood::bye:

4 comments:

  1. wowwwwww... susah la kalau cam2, =P

    ReplyDelete
  2. hahah... saje2 xnk bagi hadiah eh..

    ReplyDelete
  3. kapet tmpt keja ko ke tu

    ReplyDelete
  4. i think ini kerusi tempat duduk u buat keje kt ofice.. huhuhu..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*